Bokkenrijders

Bokkenrijders Bier
Brouwerij Onbekend
Land Duitsland
Gebrouwen sinds 1990
Soort Pils
Alcohol 5%
Gisting Ondergisting
Kleur Geel
Drink temperatuur 5-6 ┬░Celsius
Stamwortgehalte 11.20
Website Onbekend

Smaak & beschrijving

Het bier Bokkenrijders is een aardig goedkoop bier en wordt omschreven als een vrij smakeloos bier. Bokkenrijders wordt soms door horeca gebruikt om een A-merk bier te vervangen.

Bokkenrijders is een bier en alleen in fusten te koop. Het bier wordt niet in Nederland gebrouwen maar geïmporteerd uit het buitenland. 

4 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

R.Wopereis (gast) op 10-12-2018 om 23:38:23

Al een aantal keren Bokkenrijders geschonken op diverse feesten bij bierkritisch publiek en alleen maar lovende reacties gehad. Van zowel verstokte Heineken als Grolsch drinkers. Prima frisse, goed doordrinkbare lager. Zou graag een blindproeftest doen met critici. Vallen ze geheid door de mand. Lekker feestbiertje. Snap dan ook niet dat het smakeloos genoemd wordt als het als vervanging van A-merken ingezet zou worden.

K. Dekker (gast) op 25-05-2015 om 17:12:22

VERTROUW DE VERKOPERS VAN BOKKENRIJDERSBIER NIET!! Afspraken werden moeizaam nageleefd, en wij hebben tot op de dag van vandaag onze 490 euro borg voor de fusten niet teruggekregen!!! Stelletjes afzetters! (Beheerders van deze site kunnen bewijs krijgen mochten zij twijfelen over het plaatsen van dit bericht!) Groet, K. Mathlener

Peter de Groot (gast) op 03-11-2014 om 10:43:14

Ik kan dit Bokkenrijders bier niet aanraden en ik zou het klanten niet aandoen. Het is een laf, smakeloos bier. Jupiler of Heineken heeft veel meer smaak!

eric nieuwenhuizen (gast) op 03-09-2014 om 10:40:44

Waar kan ik bokkenrijdersbier kopen?

Reclame van Duvel Barrel Aged

Het nieuwe Duvel glas
Uit het smaakexperiment van Duvel ontstond de Duvel Barrel Aged. Een vatgerijpt bier waar ze bij Duvel een speciaal glas voor hebben ontworpen.

Meer reclames van Duvel Barrel Aged

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!