De Geneughten bier

De Geneughten

De Geneughten logo
Brouwerij Onbekend
Land Nederland
Gebrouwen sinds 2016
Soort Amber bier
Alcohol 7,5%
Gisting Bovengisting
Kleur donkerblond
Drink temperatuur 6 °Celsius
Stamwortgehalte 3.00
Website degeneughten.nl

Smaak & beschrijving

Met haar prachtige koperblonde kleur en lichtzoete smaak staat hier een opwekkend bier dat de levensgenieter veel te bieden heeft. De frisse citrus tonen vormen een prachtige aanvulling op het hoppige aroma en de zoete moutbasis. Een stevige schuimkraag, die op het glas achterblijft als een mooie herinnering, gaat goed samen met het bijzondere smaakverloop.

De eerste sprankeling van zoet in de mond, geaccentueerd door de frisheid van citrus in combinatie met het bruisende koolzuur, evolueert tot een fruitig bitter, dat steeds zachter wordt en nog lang nagalmt. Niet alleen uiterlijk een beauty, maar dit bier heeft ook nog eens karakter.

De Geneughten voor elk moment

Er zijn natuurlijk ontelbaar veel momenten om het leven te vieren en het bier De Geneughten past daar uitstekend bij. In de winkel aan de Nieuwendijk in Someren-Eind, pakken zij dat moment graag voor u in!

Als cadeau of voor uzelf, maar altijd verzekerd van een bijzondere smaakervaring. Lekker met een borrelhapje, vanuit de luie tuinstoel of op een feest, het past altijd, in elk seizoen. Het huisbier van drankwinkel De Geneughten is typisch een bier dat u lang bijblijft.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Amstel Pilsener

Amstel kerstboom
In deze reclame van Amstel bier wordt uitgelegd hoe je de mooiste kerstboom kunt maken. Maar je kunt ook gewoon het Amstel Kerstvaasje in je boom hangen.

Meer reclames van Amstel Pilsener

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!