Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De Geneughten | India Pale Ale | Brouwerij De Vissenberg

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De Geneughten

De Geneughten is een India Pale Ale met 7,5% alcohol.

De Geneughten bier
De Geneughten logo

Eigenschappen

De Geneughten is een lekker Amber bier dat in opdracht van drankenwinkel De Geneughten in Someren-End wordt gebrouwen.

Smaak & Omschrijving

Met haar prachtige koperblonde kleur en lichtzoete smaak staat hier een opwekkend bier dat de levensgenieter veel te bieden heeft. De frisse citrus tonen vormen een prachtige aanvulling op het hoppige aroma en de zoete moutbasis. Een stevige schuimkraag, die op het glas achterblijft als een mooie herinnering, gaat goed samen met het bijzondere smaakverloop.

De eerste sprankeling van zoet in de mond, geaccentueerd door de frisheid van citrus in combinatie met het bruisende koolzuur, evolueert tot een fruitig bitter, dat steeds zachter wordt en nog lang nagalmt. Niet alleen uiterlijk een beauty, maar dit bier heeft ook nog eens karakter.

De Geneughten voor elk moment

Er zijn natuurlijk ontelbaar veel momenten om het leven te vieren en het bier De Geneughten past daar uitstekend bij. In de winkel aan de Nieuwendijk in Someren-Eind, pakken zij dat moment graag voor u in!

Als cadeau of voor uzelf, maar altijd verzekerd van een bijzondere smaakervaring. Lekker met een borrelhapje, vanuit de luie tuinstoel of op een feest, het past altijd, in elk seizoen. Het huisbier van drankwinkel De Geneughten is typisch een bier dat u lang bijblijft.

Reviews

Nog geen reviews voor De Geneughten. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties