Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De Sjaak IPA | 1e plaats ONK 2018 klasse C

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De SJAAK IPA

De SJAAK IPA is een India Pale Ale met 7,5% alcohol. De SJAAK IPA wordt gebrouwen door Brouwerij de Sjaak in Papendrecht.

de sjaak ipa in glas
de sjaak IPA logo

Eigenschappen

Brouwer Sjaak is een IPA liefhebber. Vanuit zijn hobby heeft hij met deze IPA de 1e plaats behaald op het ONK 2018, klasse C. Het bier geeft fruitige accenten met een toon van citroen en een lichte bittere afdronk.

Smaak & Omschrijving

4 hopsoorten in verschillende stadia van het brouwproces toegevoegd  geven samen met de Amerikaanse gist deze IPA zijn frisse karakter. Fruitige accenten met een toon van citroen en een lichte bittere afdronk. Een zeer toegankelijke hoppige IPA. 

Brouwer Sjaak is een IPA liefhebber. Vanuit zijn hobby heeft hij met deze IPA de 1e plaats behaald op het ONK 2018, klasse C. Daarna nam de vraag naar het bier van SJAAK sterk toe, waarop hij toen heeft besloten om deze IPA in grotere hoeveelheden te brouwen.

Bijna iedereen kent wel een situatie waar hij of zij  "de sjaak" is. De Sjaak, je zou zo maar heten. De brouwer van de IPA heet Sjaak. Vanwege de dubbele betrekking heet de brouwerij ook De SJAAK.

Reviews

Nog geen reviews voor De SJAAK IPA. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties