Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Keizer Karel Goud Blond

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Keizer Karel Goud Blond

Keizer Karel Goud Blond is een Blond met 8,5% alcohol. Keizer Karel Goud Blond wordt gebrouwen door Bierbrouwerij Haacht in Boortmeerbeek.

Keizer karel Goud Blond
Keizer karel Goud Blond flesje á 0.33 liter

Eigenschappen

Keizer Karel Goud Blond is een Belgisch bier van hoge gisting. Het bier wordt gebrouwen door Brouwerij Haacht te Boortmeerbeek

Aanbiedingen en prijzen van Keizer Karel Goud Blond

Actueel zijn er geen Keizer Karel Goud Blond aanbiedingen. De prijs van een liter Keizer Karel Goud Blond is niet bekend.

Smaak & Omschrijving

Keizer karel Goud Blond heeft een licht zoete, toegankelijke smaak waarbij je duidelijk het maïs proeft.

Een aangename smaak met karakter en prettig eenvoudig gehouden. Gewoon genieten zonder dat je smaak papillen tot het uiterste worden gedreven.

De blonde variant stelt de zonsopgang voor en het zonnegouden bier verrijst in je bokaal. Een witte subtiele schuimkraag dekt het geheel af.

Keizer karel Goud Blond heeft een fruitige zoete geur van groene appel en vanille. Verder heeft het tonen van noten en peper in zich.

Wanneer je vanavond een heerlijke varkenshaas op tafel zet, dan past dit bier er prima bij.

Merkomschrijving Keizer Karel

Het Anker één van de oudste brouwerijen in België (1471) doet de authenticiteit van vervlogen tijden heropleven: het binnenplein met kasseien, een timpaan in grijze steen met het jaartal 1625, en de drie koperen ketels in de brouwzaal van net na de Tweede Wereldoorlog. Charles Leclef, de vijfde generatie van de familie die de brouwerij in 1872 over kocht, startte met de restauratie van de oude gebouwen en moderniseerde de koeling-, gisting- en lageringinstallaties.
De oude recepten vormen nog steeds de basis van het brouwproces en een variëteit aan hop en kruiden brengen onze bieren op smaak. 

Reviews

Nog geen reviews voor Keizer Karel Goud Blond.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl