Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Redbad Weizen | Weizenbier van brouwerij Redbad

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Redbad Weizen

Redbad Weizen is een Weizen met 5,2% alcohol. Redbad Weizen wordt gebrouwen door Brouwerij Redbad in Leeuwarden.

radbad weizen bier in glas
redbad beer weizen bier

Eigenschappen

Redbad Weizen is een lekkere frisse en doordrinkbare Weizen met een eigenweizen smaak en een uniek verhaal. De brouwers van Brouwerij Redbad hebben een voorliefde voor Weizen bieren.

Smaak & Omschrijving

Bij de Redbad Weizen ruik je goed de mout en tarwe. Daarbij komen er ook vlagen doorheen van citrus en banaan. De smaken zijn hetzelfde en is redelijk zoet door de zacht zoete banaan. De mout, tarwe proef je en maakt het bier ook licht bitter. Tussendoor proef je ook een lichte vanille wat er voor zorgt dat jij ontzettend blij wordt van dit bier!

De combinatie van het mout, de hop en het gist is een jarenlang proces geweest. Het doel om de lekkerste Weizen te brouwen, is naar de smaak van de brouwers volledig geslaagd. Daarom kunnen de brouwers van Brouwerij Rebdbad, oprecht en met trots, jou het resultaat van de overheerlijke Weizen bieren van de brouwerij Redbad aanbevelen. 

De brouwers van Bierbrouwerij Redbad brouwen enkel en alleen Weizen bieren. Hun visie is om de lekkerste Weizen bieren te mogen presenteren.

Waar verkrijgbaar

De bieren van brouwerij Redbad zijn helaas niet overal verkrijgbaar. Zij willen hun passie graag onder de bierdrinkers verspreiden... Wat zij vragen aan iedereen is om bij elke kroeg naar een Redbad te vragen. 

Reviews

Nog geen reviews voor Redbad Weizen.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl