radbad weizen bier in glas

Redbad Weizen

redbad beer weizen bier
Brouwerij Brouwerij Redbad
Land Nederland
Gebrouwen sinds 2016
Soort Weizen
Alcohol 5,2%
Gisting Bovengisting
Kleur Goudgeel
Drink temperatuur 7 °Celsius
Stamwortgehalte Onbekend
Website nl-nl.facebook.com/...

Smaak & beschrijving

Bij de Redbad Weizen ruik je goed de mout en tarwe. Daarbij komen er ook vlagen doorheen van citrus en banaan. De smaken zijn hetzelfde en is redelijk zoet door de zacht zoete banaan. De mout, tarwe proef je en maakt het bier ook licht bitter. Tussendoor proef je ook een lichte vanille wat er voor zorgt dat jij ontzettend blij wordt van dit bier!

De combinatie van het mout, de hop en het gist is een jarenlang proces geweest. Het doel om de lekkerste Weizen te brouwen, is naar de smaak van de brouwers volledig geslaagd. Daarom kunnen de brouwers van Brouwerij Rebdbad, oprecht en met trots, jou het resultaat van de overheerlijke Weizen bieren van de brouwerij Redbad aanbevelen. 

De brouwers van Bierbrouwerij Redbad brouwen enkel en alleen Weizen bieren. Hun visie is om de lekkerste Weizen bieren te mogen presenteren.

Waar verkrijgbaar

De bieren van brouwerij Redbad zijn helaas niet overal verkrijgbaar. Zij willen hun passie graag onder de bierdrinkers verspreiden... Wat zij vragen aan iedereen is om bij elke kroeg naar een Redbad te vragen. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!