Wiisprater witbier

Wiisprater

Wiisprater bier logo
Brouwerij Brouwerij Bà»sdoek
Land Nederland
Gebrouwen sinds 2018
Soort Wit bier
Alcohol 6,2%
Gisting Bovengisting
Kleur Goudgeel
Drink temperatuur 6-8 °Celsius
Stamwortgehalte Onbekend
Website brouwerijbusdoek.frl/

Smaak & beschrijving

Wiisprater is een witbier, met havervlokken en extra mout. Tevens extra gehopt, waardoor er een volle, rijke en bitter smaak ontstaat. Dit alles tegen een fruitig karakter door de toevoeging van sinaasappelschillen en koriander.

Wiisprater is een antwoord de jeugdige jaren van de brouwers. Alles is overzichtelijk in die tijd. Het is de tijd dat kwantiteit belangrijker is dan kwaliteit. We drinken pils per krat. Het is de tijd dat plezier maken de belangrijkste levensdoelstelling is. Dit resulteert vooral in veel sterke verhalen (wiispraat).

Nu, 22 jaar later, is de vriendschap er nog steeds. We realiseren ons meer en meer dat het niet gaat om kwantiteit, maar om kwaliteit. Onze levens zijn verrijkt met partners, kinderen, werk en soms religie. Dit komt creatief samen in dit bier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Carlsberg

The Great Escape
Carlsberg heeft een lange commercial gemaakt. Mannen moeten met hun vriendin / vrouw mee voor een relax weekje naar een wellnesresort. Scrub behandelingen, gezond eten, manicure, borsthaar harsen enz. En geen bier natuurlijk, of wel...?

Meer reclames van Carlsberg

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!