Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket Kompaan

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket Kompaan

Bierpakket Kompaan bevat 6 verschillende bieren van Brouwerij Kompaan uit Den Haag. De bierflesjes hebben een inhoud van 33 cl. De bierpakket is een uniek en stijlvol cadeau.

Het pakket bestaat uit 5 flessen

Kompaan bierpakket
Kompaan Bloedbroeder
Gevulde bierglas met Kompaan Handlanger
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  5 flessen

 • Soorten bier

  Stout, India Pale Ale, Pils, Blond

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierpakket Kompaan kopen

€ 17,99

Vijf overheerlijke vieren van de Haagse Brouwerij. Brouwerij Kompaan heeft al velen bieren gebrouwen. Maar we hebben de zes beste geselecteerd en een geweldig bierpakket van gemaakt. Een uniek, stijlvol en origineel cadeau voor de echte bierliefhebber of gewoon een hele goede vriend.

Over de merken in dit bierpakket

Kompaan Bloedbroeder (Kompaan Bier)
Kompaan Bloedbroeder is een donker Stout bier waar port aan is toegevoegd. Dit bier heeft mooie bitterheid in de nasmaak. 

Kompaan Handlanger (Kompaan Bier)
Geen woorden maar daden, iemand moet het doen. Hij kent de duistere steegjes als geen ander. Ze noemen hem bitter, meedogenloos. Toch, zijn hart is groot en het pad dat hij loopt is recht. Voor jou gaat hij door het vuur, maar afdwalen wordt niet vergeven. Deze trouw moet je verdienen.

Kompaan Kameraad (Kompaan Bier)
Kameraad is een pilsener van brouwerij Kompaan. Dit pilsener bevat een alcoholpercentage van 5 procent. 

Kompaan No. 20 Bondgenoot (Kompaan Bier)
Kompaan No. 20 Bondgenoot heeft een sterke hopgeur, licht moutig en fris fruitig van smaak. Kort samengevat: een heerlijk blond biertje!

Kompaan Vrijbuiter (Kompaan Bier)
Hij waait weer aan, de vrijbuiter, vriend uit de verte. Gul met verrukking over verre kades, het lijf geroosterd en met jazz in de ogen. Zwerflustig overtroeft hij hekedaagse. In zijn vrijheid ligt een uitnodiging: drijf rond, leef uit die grote dromen.