Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij 't IJ Kadoverpakking

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij 't IJ Kadoverpakking

Bierbrouwerij 't IJ brouwt al bier sinds 1985. Je kan via dit pakket zes verschillende bieren proeven. Daarbij zit het ook in een kadoverpakking en kun je er extra veel van genieten!

Het pakket bestaat uit 6 flessen

bierpakket Brouwerij t IJ kadoverpakking
Struis van brouwerij 't IJ
IJwit logo oud
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  Blond, India Pale Ale, Dubbel, Gerstewijn, Tripel, Wit

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Brouwerij 't IJ Kadoverpakking kopen

€ 17,00

€22,57 € 13,99

Brouwerij 't IJ begon in 1985 met eigenzinnige speciaalbieren. Bij 't IJ wordt ook alleen maar speciaalbieren gebrouwen. 

De speciaalbieren worden tot nu toe, ook met de toenemende populariteit, kleinschalig gebrouwen. De speciaalbieren hebben ieder een uniek character, waar je met elke slok bij stil zal staan.

Over de merken in dit bierpakket

IJ Flink (Brouwerij 't IJ)
Flink heeft een fijne hoppige en een verfrissend bittere smaak. De smaak van dit blonde bier wordt aangevuld door subtiele fruitige aroma’s van frisse kruiden en rijpe sinaasappel.

IJ IPA (Brouwerij 't IJ)
Heerlijke aroma’s van grapefruit en bloemen. De smaak van de IPA van 't IJ is heerlijk hoppig. Een speciaalbier met een fruitige bittere afdronk die je lang zult blijven proeven.

IJ Natte (Brouwerij 't IJ)
Gemiddeld bitter, gemiddeld moutig, gemiddeld kruidig, beetje fruitig, gemiddeld zoet, weinig zuur.

IJ Struis (Brouwerij 't IJ)
Deze barley wine is donker van kleur en smaak. Struis is een stevig bier met een diep donkere kleur en een zachte schuimkraag die lang blijft staan. Het aroma is donker met duidelijke tonen van chocolade en gedroogd fruit.

IJ Zatte (Brouwerij 't IJ)
Zatte is een gelauwerde goudgele tripel, fluwelig, tongstrelend, aromatisch en vol. Gemiddeld bitter, beetje fruitig, gemiddeld moutig, weinig zoet, gemiddeld kruidig, weinig zuur.

IJwit (Brouwerij 't IJ)
IJwit bier is weinig bitter, een beetje fruitig, weinig moutig, beetje zoet, gemiddeld kruidig, weinig zuur. Een IJwit is extra lekker tijdens een zomerse dag op het terras!