Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij 't IJ Kadoverpakking

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij 't IJ Kadoverpakking

Bierbrouwerij 't IJ brouwt al bier sinds 1985. Je kan via dit pakket zes verschillende bieren proeven. Daarbij zit het ook in een kadoverpakking en kun je er extra veel van genieten!

Het pakket bestaat uit 6 flessen

bierpakket Brouwerij t IJ kadoverpakking
Brouwerij het IJ IPA
IJwit van brouwerij het IJ
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  Blond, India Pale Ale, Tripel, Wit

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Brouwerij 't IJ Kadoverpakking kopen

€ 18,49

Brouwerij 't IJ begon in 1985 met eigenzinnige speciaalbieren. Bij 't IJ wordt ook alleen maar speciaalbieren gebrouwen. 

De speciaalbieren worden tot nu toe, ook met de toenemende populariteit, kleinschalig gebrouwen. De speciaalbieren hebben ieder een uniek karakter, waar je met elke slok bij stil zal staan. Ontdek bijvoorbeeld de Tripel Zatte, die sinds de oprichting van de brouwerij wordt gebrouwen of geniet van de zachte kruidigheid van de klassieker IJwit.

Let op - De exacte inhoud van het pakket kan verschillen per winkel.

Over de merken in dit bierpakket

IJ Blondie (Brouwerij 't IJ)
Blondie van Brouwerij 't IJ is een échte dorstlesser. Dit speciaalbier combineert een subtiele moutige zachtheid met een vleugje hop. Dit Amsterdamse bier is zacht, fris, goudeerlijk en puur.

IJ Calypso Session IPA (Brouwerij 't IJ)
Calypso Session IPA is een fris bier met een sterke persoonlijkheid en een zachte kant. Weinig alcohol (4%) en toch lekker veel smaak. Die is vooral afkomstig van de hop. De Citra en Galaxy hoppen zorgen naast een fruitig karakter ook voor een uitstekende doordrinkbaarheid. 

IJ IPA (Brouwerij 't IJ)
Heerlijke aroma’s van grapefruit en bloemen. De smaak van de IPA van 't IJ is heerlijk hoppig. Een speciaalbier met een fruitige bittere afdronk die je lang zult blijven proeven.

IJ Zatte (Brouwerij 't IJ)
Zatte is een gelauwerde goudgele tripel, fluwelig, tongstrelend, aromatisch en vol. Gemiddeld bitter, beetje fruitig, gemiddeld moutig, weinig zoet, gemiddeld kruidig, weinig zuur.

IJwit (Brouwerij 't IJ)
IJwit bier is weinig bitter, een beetje fruitig, weinig moutig, beetje zoet, gemiddeld kruidig, weinig zuur. Een IJwit is extra lekker tijdens een zomerse dag op het terras! 

't Gouden IJ (Brouwerij 't IJ)
't Gouden IJ is een bovengistend speciaalbier met 7,5% alcohol en een stevige schuimkraag. Het bier heeft zowel frisse, fruitige citrustonen als kruidige tonen in zich. 

Cookie instellingen