Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kwak Biercadeau met twee koetsiersglazen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kwak Biercadeau met twee koetsiersglazen

Pakket met vier flesjes Pauwel Kwak, twee originele glazen en een houten houder waar je beide bierglazen in kunt zetten. Perfect om samen een avondje Kwak bier te drinken.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Pauwel Kwak bierpakket met twee glazen een houder en 4 flesjes bier
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Amber

 • Extra's

  Houten houder en twee glazen

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Dit bierpakket is vooral leuk voor een stel of huisgenoten die allebei kunnen genieten van het bier van Pauwel Kwak. Zet de houten houder tussenbeide en je hebt allebei een heerlijk glas Kwak om van te genieten. 

Het bijzondere koetsiersglas werd voor het eerst voor dit bier gemaakt. Het glas heeft zeker meegeholpen om Kwak bier bekend te maken onder bierliefhebbers. De specifieke vorm met de vernauwing zorgt voor een snelle verrassing je gehemelte tijdens het drinken. Het glas is ongeveer 24 cm hoog en heeft een diameter van 9 cm en kan 33cl bier bevatten (exclusief schuimkraag).

Tegenwoordig zijn de glazen ook met een platte bodem verkrijgbaar, zodat je het glas ook neer kunt zetten zonder een houder. Dit glas vind je bijvoorbeeld in dit Kwak Biercadeau. Het Kwak bierglas is daarnaast ook los te koop. 

De inhoud van dit bierpakket

Over de merken in dit bierpakket

Pauwel Kwak (Bierbrouwerij Bosteels)
Pauwel Kwak heeft een heerlijke fruitige geur die doet denken aan abrikozen, maar ook de zoetigheid van zoethout komt naar voren. Bij het proeven van dit speciale Belgische bier proeft u, net als de geur, de abrikoos. De fruitige smaak blijft hangen samen met een zoetigheid die doet denken aan karamel. Daarnaast heeft het nog een wat lichte bittere smaak die verneembaar is in de fijne afdronk.   Het mooie van dit bier is, is dat ondanks zijn hogere alcoholpercentage van 8%, het toch een zacht biertje is.