Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Trappe bierpakket met kelk | Perfect Cadeau

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Trappe bierpakket met originele kelk

La Trappe bierpakket met bieren en een originele kelk. Ontdek de variatie en geniet van deze Nederlandse Trappistenbieren. Perfect als cadeau of voor jezelf.

Het pakket bestaat uit 8 flessen

La Trappe selectie bierpakket van Bierfamilie
La Trappe Tripel fles en glas
La Trappe Blond
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  8 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Bock, Dubbel, Amber, Quadrupel, Tripel, Wit

 • Extra's

  Opener en bierviltjes

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

La Trappe bierpakket met originele kelk kopen

€ 29,95

Ontdek La Trappe Trappistenbier

Geniet van een zorgvuldig samengestelde selectie La Trappe bieren, gepresenteerd in een stijlvolle doos. Dit pakket is een perfecte keuze voor liefhebbers van speciaalbier en biedt een mooie gelegenheid om de rijke smaken van Trappistenbrouwerij de Koningshoeven te ontdekken. Naast de bieren bevat dit pakket de originele La Trappe kelk, waarmee je je bierervaring naar een hoger niveau tilt.

Let op: de exacte bieren in het pakket kunnen verschillen. Je ontvangt gegarandeerd acht La Trappe bieren (flesjes van 33cl), het La Trappe bierglas, een opener en wat bierviltjes. 

Over de merken in dit bierpakket

La Trappe Blond (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Blond heeft een frisse en fruitige smaak. Het is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 

La Trappe Bockbier (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Bockbier is een uniek seizoensbier met een droge, gebrande, kruidige smaak en een fikse bitterheid die verrassend samensmelt met een ondertoon van zoethout.

La Trappe Dubbel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Dubbel is een Trappistenbier met een aromatisch karamelachtig karakter verder is het bier een tikkeltje zoet van smaak en heeft het een frisse afdronk,  dit ontstaat mede door het karamelmout. Een klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.

La Trappe Isid'or (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

La Trappe Quadrupel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille.  Warm amberkleurig met een crèmekleurige schuimkraag. De volle, verwarmende en intense smaak is moutig met zoete tonen van dadel en karamel.

La Trappe Tripel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.

La Trappe Witte Trappist (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Witte Trappist heeft een droge en licht zurige smaak.  Lichtblond, troebel en met een stevige, vaste schuimkraag. Zacht moutig, licht zurig en prikkelend door het koolzuurgehalte. Een doordrinkbare, frisse dorstlesser.

Cookie instellingen