La Trappe Quadrupel

La Trappe quadrupel

La Trappe Quadrupel Logo
Brouwerij Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.
Land Nederland
Gebrouwen sinds 1991
Soort Quadrupel bier
Alcohol 10%
Gisting Bovengisting
Kleur Amber
Drink temperatuur 10-14 °Celsius
Stamwortgehalte 20.30
Website latrappe.nl/...
Meer La Trappe

La Trappe quadrupel kopen

La Trappe quadrupel is online te koop bij:

Smaak & beschrijving

La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zout, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille.

La Trappe Quadrupel is het zwaarste Trappistenbier dat aanwezig is in het assortiment van brouwerij De Koningshoeven. Dit sterke bier werd gelanceerd in 2010.

3 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Wilco Barg (gast) op 26-08-2017 om 11:30:47

Als jullie even de website van LaTrappe hadden gelezen, dan had je geweten dat het bier al sinds 1991 op de markt is en niet pas sinds 2010.Zie: https://www.latrappetrappist.com/nl/trappistenbieren/la-trappe-quadrupel/

Alouis Heijmans (gast) op 20-04-2017 om 14:46:54

Hier ga je met respect mee om. Twintig minuten van tevoren uit de koelkast. Donker amberkleurig. Mooie rechtopstaande kraag. Een zachtzoetige geur dringt je neus binnen. Mooi zo, de kraag blijft goed aan het glas hangen. Een diepe smaak, niet zo verwonderlijk met 10 %, met een smakelijke zoete dronk. Licht tintelend achter in de keel. En een nadronk die nog even - niet lang- aanwezig is. Soms toch wat te zoetig waardoor het bier aan kracht wat mist. Maar de samenstelling is evenwichtig. Geen bier om bij het eten te nuttigen; is een compleet dessert. .

Youri (gast) op 14-03-2015 om 15:42:16

Ik heb hier een quadrupel van 4 jaar oud, het is helemaal troebel geworden. Dit biertje gaan ik en een vriend op de THT datum drinken (tevens de verjaardag van mijn vriend) en ik vroeg me dus af of de smaak zodanig aangetast zal zijn dat we het biertje beter weg kunnen gooien.
Groet

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!