La Trappe Tripel

La Trappe tripel

La Trappe Tripel Logo
Brouwerij Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.
Land Nederland
Gebrouwen sinds 1983
Soort Tripel bier
Alcohol 8%
Gisting Bovengisting
Kleur Donkergeel
Drink temperatuur 10-14 °Celsius
Stamwortgehalte 18.40
Website latrappe.nl/...
Meer La Trappe

La Trappe tripel kopen

La Trappe tripel is online te koop bij:

Smaak & beschrijving

La Trappe Tripel is goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.

 In het eerste recept werd gebruik gemaakt van onder meer koriander wat het bier een fris en kruidig karakter gaf. Ergens tussen 2010 en 2017 werd koriander uit het recept verwijderd. De ingrediënten van La Trappe Tripel zijn: water, gerstemout (pale, munich), glucosestroop, hop en gist.

La Trappe Tripel werd gelanceerd in 1983. Tripel bier staat bekend om zijn krachtigheid. La Trappe Tripel is met zijn alcoholpercentage van 8% een sterk bier van hoge gisting.

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Alouis Heijmans (gast) op 11-04-2017 om 16:45:25

la Trappe TripelEen kloek glas hoort bij een tripel. Amberkleurig, wat troebel bier. Heeft een stevige kraag, die wat snel weg zakt. Een prettige fruitige geur komt je tegemoet. Met een vleug koriander? En geweldig toch: de smaak voldoet aan de verwachtingen. Mooi evenwichtig en zacht die in de mond blijft hangen. Je proeft de vakmanschap. Zo’n bier doet de mens goed.

Reclame van Warsteiner Premium Pilsener

Het Verschil
Warsteiner is altijd al eigenwijs bier geweest. Bier dat het verschil maakt. Gebrouwen van zuivere Reinheitsgebot ingrediënten. Zoals de handgeselecteerde 100% natuurlijke Hopfen uit het Hallertau.

Meer reclames van Warsteiner Premium Pilsener

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!