Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwers Bier | Op nu | Reclame | Tweede aflevering

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Toen Tinder nog niet bestond

Brouwers Pils heeft samen met Albert Heijn, Eddy Zoey de opdracht gegeven om te kijken of er nog wat te proosten valt in Nederland. In deze aflevering komt Eddy een bijzonder stel tegen met een verhaal. Meer reclames van Brouwers Pilsener

Op Nu aflevering 2 header

Eddy Zoey gaat met een tas vol Brouwers Pilsener rondtrekken in Nederland om te kijken of er nog wat te proosten valt. In deze aflevering komt Eddy Zoey een bijzonder koppel tegen. Heb je de vorige bier aflevering al gezien?

2 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Joost (gast) op 29-11-2017 om 00:30:32

Beste Meneer M, allereerst wil ik zeggen dat over smaak niet te twisten valt. Het Brouwers bier van Albert Heijn, en nee ik ben geen medeweker of wat dan ook, is gebrouwen volgens een recept dat de trends volgt. Omdat bieren als IPA in trek zijn is er een unieke smaak aan dit huismerk gegeven wat verder niet veel met pils te maken heeft. Ergo, als je van pils houdt, sla dit bier over. Zelf drink ik het erg graag omdat het zo'n fijne nasmaak heeft, en lekkerder wegdrinkt dan equivalenten in haar prijsklasse.

Meneer M (gast) op 27-11-2017 om 20:25:33

Even serieus Brouwers bier van de AH is echt niet te zuipen. Prijs winnend Pils staat er op de verpakking. Kan je nog beter AH basic pils drinken.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!