Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Rick Kempen op bezoek bij oudste brouwerij ter wereld

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Rick Kempen op bezoek bij oudste brouwerij ter wereld

23 mei 2020 om 13:22

Tip van Rick: ga op bezoek bij de oudste brouwerij ter wereld! Bierambassadeur Rick Kempen, gehuld in een lederhose, is op bezoek gegaan bij Weihenstephan. 

bierambassadeur rick kempen

Tip van Rick: ga op bezoek bij Weihenstephan

Bierambassadeur Rick Kempen bezocht ter ere van de Dag van het Duitse bier 's werelds oudste bierbrouwerij Weihenstephan. Gehuld in passende Lederhose neemt Rick van Bier&cO je mee door de oudste bierbrouwerij ter wereld!

De brouwerij bestaat al sinds het jaar 1040 en is deel van het ministerie van cultuur en onderwijs van Beieren. Weihenstephaner bier is van wereldklasse kwaliteit en is daarom zeker een rondje waard om te kijken hoe het bier daar wordt gebrouwen. De rondleiding gaat van de Weihenstephan heuvel tot de brouwzaal, van de gistkelder tot de lagertanks, en natuurlijk wordt de bottelarij ook niet overgeslagen. Kijk je met Rick mee?

Lees ook

Bekijk meer interessante video's over bier. Lijkt het je leuk om eens een rondleiding te doen bij een brouwerij, maar vind je de Weihenstephan brouwerij voorlopig nog iets te ver weg? Bezoek dan eens een brouwerij met rondleiding in Nederland.