Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Weihenstephaner | bier van de oudste brouwerij ter wereld

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Weihenstephaner

Weihenstephaner is een Duits biermerk. Weihenstephan is de oudste brouwerij ter wereld en in Nederland zijn ze vooral bekend van hun Hefe Weisse bier.  

Weihenstephaner header
Weihenstephaner Hefe Weisse
Weihenstephaner Vitus

Achtergrond Informatie

Weihenstephaner bieren worden gebrouwen door Brauerei Weihenstephan in Freising. Er zijn op dit moment 7 biermerken van Weihenstephaner bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

De brouwerij van Weihenstephaner is verbonden aan de brouwfaculteit van München en vrijwel elke brouwer in Europa heeft hier gestudeerd. Het gist van de brouwerij is zo beroemd dat veel brouwerijen over de wereld deze gebruiken. Daarbij staat elke druppel bier die de brouwerij verlaat onder constante kwaliteitscontrole van de meest serieuze aard.

Alle Weihenstephaner merken

Bekijk alle Weihenstephaner merken

Nieuws over Weihenstephaner

 • Weihenstephan proost op het leven

  Weihenstephan heeft een nieuwe merkpositionering en visuele identiteit gekregen. De oudste brouwerij ter wereld uit het Duitse Beieren proost op het leven.

  8 jun 2020 bij Nieuws

 • Weihenstephaner Braupakt: Mitra bier van de maand

  Weihenstephaner Braupakt is het bier van de maand bij Mitra. Elke maand selecteert de slijterij samen met Biermagazine een bier dat kans maakt om bier van het jaar te worden. In juli is Weihenstephaner Braupakt verkozen.

  2 jul 2018 bij Nieuws

 • De Librije in Zwolle komt met bierkaart

  Sterrenrestaurant De Librije*** in Zwolle introduceert een bierkaart. Alle gerechten op de kaart worden voorzien van een biersuggestie.

  15 jun 2016 bij Nieuws

 • Uitslag \"Beste Bockbier van Nederland\"

  Tijdens het 36e PINT Bokbierfestival werd de uitslag van de verkiezing "Beste Bockbier van Nederland 2013" bekend gemaakt. Er zijn vier verschillende bockbieren in de prijzen gevallen.

  31 okt 2013 bij Nieuws

 • Zie alle Weihenstephaner nieuwsberichten.

  Cookie instellingen