Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

4 kater tips van beroemde drinkers

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

4 kater tips van beroemde drinkers

29 januari 2017 door Biernet Redactie 

In dit artikel lees je meer over hoe je volgens beroemde drinker van je kater af zou kunnen komen. Vier bekende drinkers geven een aantal tips tegen je kater.

4 kater tips van beroemde drinkers

Voor veel mensen begint een zondagochtend met een flinke kater. Wij hopen dat je je op deze dag niet met belangrijke zaken bezig hoeft te houden. En na het lezen van deze blog niet eerst naar de pijnstillers grijpt. Want wie kan er nou beter adviseren dan een ervaringsdeskundige. 

Noem ze alcoholisten, maar zeker is dat deze beroemdheden een aardig woordje mee kunnen praten over een kater. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen wondermiddel tegen de kater en misschien voor jou wel het proberen waard! 

1. Christian Bale
Laten we beginnen met de bekende acteur Christian Bale. De Batman-acteur heeft wel een hele pittige remedie tegen zijn hangover. Hij trekt namelijk zijn renschoenen aan en gaat een stevig stuk hardlopen. In het begin is het zwaar, maar daarna is de kater voor de zon verdwenen, zo belooft Bale. 

2. Ernest Hemingway 
Schrijver en Journalist Ernest Hemingway maakte geen geheim van zijn drinkgedrag. Veel mythes worden toegeschreven aan zijn zucht naar alcohol. Zo zou Hemingway in Cuba aan de lopende band mojito's achterover geslagen hebben. Voor zijn persoonlijke katerkuur schreef Hemingway een eigen mix van tomatensap en bier voor. Een hele prestatie voor wie dat binnenhoudt!

3. Gwyneth Paltrow
Volgens de Amerikaanse actrice helpt niks beter dan in een bad met heet water te gaan liggen. Vervolgens spring je na 20 minuten onder een ijskoude douche. Een niet zo'n goede kuur voor iedereen met een zwak hart, eigenlijk voor niemand want wie heeft hier nou zin in met een enorme kater? 

Lees ook

4. Henk Schiffmacher
Als laatste nog een tip van Nederlands bekendste tatoeëerder. Hij voorzag onder andere Nirvana, Lady Gaga en Robbie Williams van zijn bekende tatoeages. Alhoewel hij het tegenwoordig wat rustiger aandoet zegt hij zelf nog altijd een stevige drinker te zijn, met gemiddeld zes biertjes per dag. Zijn gouden tip tegen een kater is een gerecht met gebakken spek in combinatie met een goede uitsmijter. 

En voor iedereen waarbij deze antikater tips niet werken is misschien de zondag in bed spenderen het beste middel. 

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl