Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierspa in Tsjechië en Oostenrijk

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierspa in Tsjechië en Oostenrijk

29 maart 2016 door Redactie Biernet

Badderen in bier, een heel gek idee is het niet eens. Bier is namelijk goed voor je haren en huid. Toch is het een beetje raar en zonde om thuis je badkuip vol te gooien met bier. 

Biermeisjes in bierspa

Een bierspa is precies wat je denkt, een spa waar bier centraal staat. Lekker ontspannen ín en mét bier en het is ook nog eens goed voor je huid. In Europa zijn verschillende spa's, zo zit er een bierspa in het centrum van Praag en in Oostenrijk heeft brouwerij Van Starkenberg de oude ketels omgetoverd tot bier jacuzzi's.

Bier spa in Tsjechië

Bierspa in Praag In het centrum van Praag (Tsjechië) zit een echte bierspa. Badderen in warm bier met een koud biertje in je handen. De spa bevat verschillende houten badkuipen voor twee personen met natuurlijk een eigen biertap. Zo kan je oneindig veel bier drinken in het bierbad.

Bier spa in Oostenrijk

Lees ook

Bierzwembad in Oostenrijk Een paar jaar geleden heeft brouwerij Van Starkenberg (Oostenrijk) besloten om de brouwerij om te toveren tot een bierzwembad, het eerste van de wereld. De brouwerij heeft een oude tank omgebouwd tot een jacuzzi gevuld met bier. Het pils in de jacuzzi is verwarmd tot 37 graden en daardoor heerlijk om in te badderen. Ook deze spa bevat natuurlijk een biertap.

Oostenrijk of Tsjechië?

Bier in de natuur Mocht je overwegen om een bierspa te bezoeken, kan je het beste naar de bierspa in Tsjechië gaan. Niet omdat deze beter is dan de spa in Oostenrijk, maar omdat Tsjechië buiten de spa om meer voordelen heeft. Zo is het bier in Tsjechië erg goedkoop, wordt er in Tsjechië het meeste bier gedronken en zijn de Tsjechen de uitvinders van pils

Toch is de keuze om naar de spa in Oostenrijk te gaan geen afrader, aangezien Oostenrijk twee plaatsen hoger staat in de bierranking dan Tsjechië.

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen