Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De ideale snack: Beer Chips!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De ideale snack: Beer Chips!

17 december 2014 door Redactie Biernet

Een glas bier en een zak chips. Best lekker, het kan beter! Dat vond de bedenker van deze snack ook en hij kwam met een geniale oplossing: Beer Chips®! Dik gesneden chips, bedekt met 's werelds meest perfecte smaak: BIER!

beerchips - chips met biersmaak

Een avondje op de bank hangen met je vrienden gaat natuurlijk gepaard met een paar biertjes en een lekkere snack. Filmpje of voetbalwedstrijd erbij, helemaal prima. Maar over welke snack je erbij serveert is niet altijd iedereen het eens. Wordt het een bitterbal (veel gedoe met vet en sauzen) of een zak chips (saai!)?

Wij vonden de ideale oplossing voor dit dilemma: Beer Chips!

Wat zijn Beer Chips?

Deze geniale snack is, zoals de naam al doet vermoeden, een combinatie van twee heerlijkheden. Dik gesneden chips, bedekt met 's werelds meest perfecte drank: BIER!

Als je de zak open trekt komt de geur van bier je tegemoet, het smaaktlicht naar bier en is een beetje zoetig, door de toevoeging van suiker en honing.

De marketingcampagne van deze chips is wat ons betreft heel geslaagd!

Andere goeie chips combinaties

De bedenkers hebben ook een paar andere chips/drank combinaties gemaakt, voor degenen die niet van bier houden. Zo is er Chips Shots® - zoute chips met margarita smaak en Hot Potatoes® - pittige chips met de smaak van bloody mary.

Waar koop je Beer Chips?

Beer Chips is niet in Nederland te koop. Mocht je het toch een keer willen proberen, dan kun je het bestellen bij de KLN Store. Voor 10 zakken Beer Chips betaal je $ 21,50. Dat is exclusief de verzendkosten. Dus wellicht kun je beter voor de Bierkroket gaan, een heerlijke kroket met een vulling van de Koninck bier.

The making of Beer Chips

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties