Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Een tekst op je biertje door deze nieuwe uitvinding

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Een tekst op je biertje door deze nieuwe uitvinding

22 maart 2018 door Redactie Biernet

Twee jaar geleden werd de Ripple Maker op de markt gebracht. Een apparaat dat foto’s, tekst en logo’s kan printen op koffie, regelmatig te zien op beurzen en evenementen. Met deze innovatie is het nu ook mogelijk op een biertje, met Beer Ripples.

Bier met tekst

Beer Ripples

Bier met tekstBeer Ripples is een met touchscreen uitgerust apparaat dat inkt op moutbasis gebruikt om tekst op het schuim in een glas bier af te drukken.

Met behulp van een IOS app is het mogelijk om geselecteerde teksten of afbeeldingen te drukken op het bier. Het duurt c.a. 11 seconde om de tekst op het biertje te printen.

Het apparaat is jammer genoeg alleen nog beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. Binnenkort zal het product wereldwijd gelanceerd worden. Wat het apparaat precies gaat kosten is nog niet duidelijk.

Lees ook

Wees creatief met de uitgebreide inhoudsbibliotheek van Ripples er is iets voor iedereen en voor elke gelegenheid. Maak leuke interacties tussen vrienden tijdens gameavonden en help koppels het ijs te breken op date night. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben je niet zo goed in het inschenken van een biertje? Bekijk dan de video.