Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Leuke bierpakketten voor de feestdagen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Leuke verschillende bierpakketten voor de feestdagen

11 december 2016 door Redactie Biernet

De Bierpakketten bij Biernavigatie hebben een opfrisbeurt gehad en ze zijn net op tijd voor de Feestdagen.  Allemaal verschillende bieren die passen bij het thema van het pakket.

Leuke verschillende bierpakketten voor de feestdagen

Je kent het wel, de feestdagen komen eraan en je zoekt nog steeds een leuk cadeau voor familie of vrienden, wat koop je dan? Biernavigatie heeft een paar mooie bierpakketten samengesteld die perfect als kerstcadeau geschonken kunnen worden. 

Chocolate Lovers
Het Chocolate Lovers bierpakket is gewild! Want och, wat is die combi toch lekker! Daar kan geen gegist druivensapje tegen op. Het Chocolate Lover bierpakket is verkrijgbaar in de webshop van biernavigatie en is perfect voor de Chocolade liefhebber. 

Bier en Chocola

Lees ook

DUTCH I.P.A.
Het Dutch IPA bierpakket zit bomvol met hop! Dus ken jij iemand die van hop houdt, dan is dit bierpakket voor hem/haar geschapen! Het Dutch bierpakket is verkrijgbaar in de webshop van biernavigatie.

Kerstbierpakket
Het is Kerst! Dat betekent natuurlijk de Top2000, korte donkere dagen, veel kerstlichtjes en vooral... lekker Kerst- en Winter bier! Het Kerstbierpakket is verkrijgbaar in de webshop van biernavigatie, een perfect cadeau voor de feestdagen. 

Trappisten
Trappist bieren staan bekend om haar continu hoge kwaliteit. De paters nemen nog echt de tijd om hun bieren te brouwen en te laten rijpen. Met dit bier ben je verzekerd van een biertje van kwaliteit. Het Trappisten bierpakket is verkrijgbaar in de webshop van biernavigatie

VrijMiBo
Het is weer helemaal "IN" op vrijdagmiddag het werk een uurtje eerder te stoppen om gezellig met je collega's het weekend in te leiden! Met dit pakket breng je zeker de VrijMiBo in style door. Het VrijMiBo bierpakket is verkrijgbaar in de webshop van biernavigatie.