Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Welk bierpakket voor welke gelegenheid?

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Blog
  • Welk bierpakket voor welke gelegenheid

Welk bierpakket voor welke gelegenheid?

25 november 2016 door Redactie Biernet

Bier is (altijd) een goed cadeau om te geven. Nu is het de vraag welk bierpakket je moet kiezen, er zijn er immers zoveel.  Hieronder staat een kleine selectie!

Heel veel flessen bier

Hieronder staan de beste gelegenheden beschreven om een bierpakket cadeau te geven of een grote fles bier met een eigen ontworpen etiket. Of het nu voor de feestdagen is, voor een verjaardag of Vaderdag, een bierpakket valt altijd in de smaak!

Verjaardagen

Proost!Een verjaardag is wel de beste reden die je kan verzinnen om een bierpakket cadeau te geven. In princiepen is een bierpakket altijd een goed cadeau. Maar vooral als de persoon 18 of 50 jaar oud wordt, een echte mijlpaal.

18 jaar geworden

De jarige is net 18 en mag eindelijk bier drinken, laat hem gelijk kennis maken met de biercultuur van onze zuidelijke buren. België is tenslotte de #1 op het gebied van bier en er zijn genoeg Belgische bierpakketten!

50 jaar geworden

50 bier per uurJe bent nooit oud genoeg voor bier, sterker nog, de ervaren drinkers die lusten er wel wat van. Waarschijnlijk heeft de aanstaande Abraham al enorm veel verschillende bieren gedronken. Laat hem daarom kennis maken met een internationaal bierpakket. Zo kan deze persoon nieuwe bieren ontdekken, of juist herbeleven!

Vaderdag

Eigen etiket maken op Duvel flesDe derde zondag van juni is het weer zover, Vaderdag.
Altijd weer lastig om de vaders in het zonnetje te zetten. 
Natuurlijk kan je een leuke dag organiseren, een ontbijt op bed serveren of eventueel slingers ophangen, maar wat vaders nog mooier vinden is een fles bier met ruime inhoud en hun eigen naam op het etiket!

Terug uit het buitenland

Ken je iemand die voor een behoorlijke tijd naar het buitenland is geweest? Ook in dit geval is een bierpakket een goed cadeau. 
Verwelkom de persoon met het goudgeel waar hij al lang op heeft gewacht, een prachtig Nederlands bierpakket met alleen maar Nederlandse bieren.

Zelf een selectie maken

Er zijn ook voldoende mogelijkheden om zelf een mooie selectie met bieren te maken. Er zijn online bierwinkels als Bierlab, BierNavigatie en Bierpiraat waar je een uitgebreid assortiment speciaalbieren vindt. Ook zij hebben overigens pakketten in het assortiment, neem een kijkje en doe inspiratie op!


Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties