Fearpong

Dit betreft een bijzondere variant van beerpong. Bij fearpong moet je niet alleen je beker leegdrinken, je moet ook een opdracht uitvoeren! Sommige opdrachten zijn behoorlijk pikant. 

Soort drankspel:Overig
Minimaal aantal personen:2
Maximaal aantal personen:4
Moeilijkheidsgraad:Gemiddeld
Niveau:Gemiddelde drinkers
Tijdsduur:30 minuten
Toegevoegd op:11-08-2017
Toegevoegd door:sam.biernet

Benodigdheden

Beerpong tafel
Redcups
Pingpong balletje
Opdrachten

Voorbereiding

Zet aan beide uiteinden van een tafel (in de lengte) plastic glazen of bekers neer in een pyramide opstelling. Dus bijvoorbeeld 4-3-2-1. Deze glazen worden allemaal gevuld met bier 

Spelregels van Fearpong

De mensen van CUT hebben een nieuw soort bierpong spel bedacht. Het heeft de naam Fearpong gekregen. Het werkt hetzelfde als gewoon beerpong alleen na het leegdrinken van je beker moet je ook een opdracht uitvoeren. Deze opdrachten kunnen ook behoorlijk pikant zijn: kreun gedurende een minuut of kleed je tegenstander uit tot zijn of haar ondergoed. 

Je kunt het spel bestellen via CUT. Maar met een beetje fantasie kun je de opdrachten natuurlijk ook zelf verzinnen. Wie van je vrienden of vriendinnen durf jij uit te dagen voor dit intense potje Fearpong? Wat wel echt een handige gadget is bij Beerpong en Fearpong is deze originele beerpong tafel!

Deze versie van fearpong kun je ook met je vriend of vriendin spelen? Het zogenaamde FearPong Couples. Check it out! 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Laatste reacties

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!