Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beerfest

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beerfest

15 maart 2010 om 14:56

Beerfest is een hilarische film over een vijftal Amerikanen die naar Duitsland komen om daar mee te doen aan de supergeheime eeuwenoude ondergrondse bierspellencompetitie: Beerfest!

Na een vernederende start op het bier festijn zweert het Amerikaanse 'dreamteam' zijn leven, leden en lever op het spel te zetten om het ultieme kampioenschap bier drinken te winnen. Het vijftal traint zich suf om de Duitsers te kunnen verslaan en het unieke familierecept te verdedigen in een hilarisch biergevecht!

Beerfest is een glorieuze orgie van melige grappen over bier, seks, bier, homoseks, bejaardenseks, bier, seks met bratwurst, bier, seks met dikke negerinnen, bier, seks met kikkers en bier. Plat? Zeker, maar ook lekker brutaal en grillig. Voor de duur van de film maak je even deel uit van dat clubje mannen met hun heel eigen gevoel voor humor.

De film zal ongetwijfeld nog veel leuker zijn als je de talloze bierspelletjes in deze film daadwerkelijk ooit gespeeld hebt. Voor wie ze alsnog wil leren, is een featurette opgenomen in het bonusmenu, getiteld Beer 101, waarin de historie van bier en bierspellen uit de doeken wordt gedaan via rudimentaire, Monty Python-achtige animatiefilmpjes.

De film Beerfest is fantastisch om te zien. Drink van te voren wel een paar goedkope biertjes, want dan is Beerfest veel leuker... Beerfest bestel je bij Free Record Shop voor slechts €8,99.