Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dronken varken

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dronken varken

19 november 2006 om 20:37

Een boer heeft net 3 koeien verkocht voor 500 euro per stuk. Hij is dan ook heel tevreden en gaat naar huis. Thuisgekomen laat hij per ongeluk het geld vallen, waarop de briefjes meteen opgegeten worden door zijn varken.

Dronken varken

Hij wil het varken niet slachten, dus moet hij iets anders bedenken. De boer gaat naar de kroeg met zijn varken en bestelt twee biertjes. De ene drinkt hij zelf op, de andere geeft hij aan het varken. Daarna geeft hij hem een schop,waardoor hij een briefje van 500 uitpoept. De barman is met stomheid geslagen.Hij vraagt: "Hoe doe je dat?" "Och, ja, dat doet dat varken wel vaker," antwoordt de boer. Hij bestelt weer twee biertjes, waarvan hij er zelf eentje opdrinkt en de andere geeft hij weer aan het varken. Hij geeft hem weer een schop en er komt weer een briefje van 500 euro uit.

De barman vindt het fantastisch en wil meteen het varken kopen. De boer stemt hiermee in. Nadat de koop is gesloten zegt de boer: "Ik zal het je nog een keer voordoen." Dus na het biertje geeft hij het varken weer een schop, waardoor het laatste briefje tevoorschijn komt.

De volgende dag staat er in de krant: "Barman schopt dronken varken dood."
 

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Erwin (gast) op 18-09-2015 om 21:33:30

Ohhhhhhh... Het is een spaarvarken?

Zie meer reacties

Zie minder reacties