Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Cenosillicafobie kerst | Afzeggen voor het kerstdiner

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Cenosillicafobie tijdens kerst

21 december 2017 om 14:20

Met dit appje kun je je familie of vrienden voor de gek houden voor het kerstdiner. Je hebt namelijk een bier gerelateerd probleempje, waardoor je er dit jaar niet bij kunt zijn, tenzij ze een medicijn serveren!

Gebruikte bierglazen

Sommige mensen zijn bang voor een leeg glas bier. Dit kan tijdens de feestdagen als iedereen wijn drinkt bij het eten vervelend uitpakken. Gelukkig kan dit appje je helpen om begrip te krijgen.

Kerst appje

Je kan dit appje gewoon kopiëren als je geen zin hebt in het kerstdiner bij je schoonouders of bij die ene vriend die niet kan koken en waar je het alleen maar kunt verdragen met genoeg bier.

Hoi! Ik heb helaas slecht nieuws. Ik weet niet of het je is opgevallen, maar ik zit de laatste tijd niet helemaal lekker in mijn vel. Ben net terug van de dokter en hij had slecht nieuws. Ik ben positief getest op cenosillicafobie, het is gelukkig niet dodelijk en het is goed te genezen.

Het gevolg daarvan is nu dat ik bij het kerstdiner altijd het medicijn in mijn glas moet hebben. Het medicijn is gelukkig een middel dat iedereen in huis kan halen. Ik hoop dat ik op jullie steun kan rekenen tijdens deze moeilijke tijden en dat jullie eventueel het medicijn aan mij kunnen toedienen als ik het even niet meer zie zitten.

Cenosillicafobie whatsapp bericht