Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

10 jaar Naeckt! | Brouwerij viert tienjarig jubileum

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

10 jaar Naeckt!

17 november 2021 om 14:40

Naeckte Brouwers viert dit jaar zijn tienjarig jubileum. Om deze mijlpaal luister bij te zetten is er een speciaal jubileumbier gebrouwen met de naam TIEN.

Brouwers proosten met Naeckte Brouwers Jubileumbier TIEN
Twee Naeckte Brouwers
Naeckte Tien verschillende flesjes

10 jaar Naeckte Brouwers

Naeckte Brouwers logo Een decennium vol bierbelevenis en het opdoen van nieuwe ervaringen, het realiseren van nieuwe bieren, het bouwen van een brouwhuis, een tweede brouwhuis met proeflokaal en evenementenlocatie en het langzaam uitbreiden naar een grotere bekendheid in de wijde regio.

Lees ook

In tien jaar tijd is Naeckte Brouwers gegroeid! Van huurbrouwers tot volwaardige brouwerij met drie brouwlocaties, twee proeflokalen en distilleerderij. Heugelijke jaren dus, en dat wil de brouwerij graag met zijn fans vieren.

TIEN Jubileumbier

Ter gelegenheid van het jubileum is er een stevig bier gebrouwen, 10% vol., waar de Russische tsaar trots op zou zijn geweest. Deze zogenoemde Russian Imperial Stout heeft voor een deel op verschillende eikenhouten vaten gerust en de kenmerken van de, respectievelijk, Islay whisky, cognac en rum overgenomen.

Vrijdag 19 november om 15.00 uur krijgt slijter Hans van Miltenburg, waar tien jaar geleden de eerste fles Naeckte Non aan werd overhandigd, de eerste fles van het jubileumbier TIEN. Daarmee wordt een jaar met feestelijkheden rondom het jubileum afgetrapt.

Cookie instellingen