Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

6.500 bierliefhebbers bij Nederlands Bierproeffestival

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • 6500 bierliefhebbers tijdens nederlands bierproeffestival

6.500 bierliefhebbers tijdens Nederlands Bierproeffestival

28 mei 2018 om 10:19

6.500 bierliefhebbers hebben de zevende editie van het Nederlands Bierproeffestival bezocht, dat van 24 t/m 26 mei plaatsvond in de Grote Kerk in Den Haag. 

Bierfestival Den Haag © Nanning Barendsz

Nederlands Bierproeffestival

Dit jaarlijks terugkerende bierfestival werd geopend door nachtburgemeester Sjoerd van Schuylenburch en markeerde tevens de start van de Week van het Nederlandse Bier. Bezoekers konden drie dagen lang genieten van meer dan 250 biersoorten, food van diverse foodtrucks en verschillende masterclasses die werden gegeven door ervaren bierkenners.

De Week van het Nederlandse Bier duurt nog tot en met 3 juni. Door heel Nederland worden zo’n 100 bier-activiteiten georganiseerd om de consument de veelzijdigheid van Nederlands bier te laten ervaren. Traditiegetrouw sluiten de Nederlandse Brouwerijdagen ‘De Week’ af; bijna 100 Nederlandse brouwerijen openen van 1 t/m 3 juni hun deuren voor het publiek. 

Bierproeffestival Den Haag © Nanning Barendsz

Week van het Nederlandse Bier

De Week van het Nederlandse Bier viert bier van eigen bodem. Van 24 mei t/m 3 juni ontdekken liefhebbers de veelzijdigheid van Nederlands bier tijdens biermasterclasses, bierproeverijen, brouwworkshops, festivals, bierwandelingen, rondleidingen in brouwerijen en bierdiners te organiseren.

Middels zo’n 100 verschillende activiteiten ontdekt de consument de veelzijdigheid van Nederlands bier. Ter afsluiting van de Week van het Nederlandse Bier, openen brouwerijen door heel het land hun deuren tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen (1 t/m 3 juni). Voor een compleet overzicht van alle activiteiten en brouwerijdagen zie www.weekvanhetnederlandsebier.nl.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties