Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand: Brazipa van Kompaan

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT bier van de maand: Brazipa

04 juli 2017 om 13:51

Brazipa van bierbrouwerij Kompaan is het ABT bier van de maand juli en is verkrijgbaar bij alle ABT cafés. Deze Black India Pale Ale heeft een alcoholpercentage van 6%.

ABT bier van de maand: Brazipa
Kompaan bier header
Kompaan brouwerij logo

Brazipa van Kompaan

Brazipa is het ABT bier van de maand juli. Dit bier is een zogenaamde black India Pale Ale. Deze IPA heeft een bruinzwarte kleur. Dit speciaalbier heeft een mooie witte schuimkraag. Brazipa heeft een citrus aroma met een verfrissende bitterheid. Deze IPA wordt gebrouwen door bierbrouwerij Kompaan uit Den Haag.

Ga jij de Brazipa deze maand proeven?

Lees ook

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier Tapperijen De Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in speciale ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je Brazipa proeven? Hij is verkrijgbaar bij de ABT cafés.