Bruinen Os is bier van de maand

ABT bier van de maand: Bruinen Os

Bruinen Os van Brewery John Martin & Timmermans is het ABT bier van de maand januari en is nu verkrijgbaar bij alle ABT cafés. Het is een Belgische Ale met 8% alcohol.

04 januari 2018 om 14:55


Bruinen Os

De Bruinen Os is in de maand januari het ABT bier van de maand en verkrijgbaar bij alle ABT cafés. Het is een Bourgogne des Flandres bier wat wordt gebrouwen door Brewery John Martin & Timmermans in België. Het speciaalbier van hoge gisting smaakt ook naar rode vruchten, die goed geleid worden door een lichte zuurheid voordat de bittere nasmaak overwint. 

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier Tapperijen

De Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in de ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je Bruinen Os proeven? Hij is verkrijgbaar bij de ABT cafés. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Amstel Pilsener

Geen Brad Pitt, maar Angelina Jolie
Amstel gebruikt de Wieckse Radler reclame met Sjoerd de Vries. Zij willen niet Brad Pitt, maar Angelina Jolie in een goede biercommercial.

Meer reclames van Amstel Pilsener

Laatste reacties