Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand: d'Olle Grieze session

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT bier van de maand: d'Olle Grieze session

04 mei 2017 om 10:44

d'Olle Grieze Session ale van brouwerij Bax Bier is het ABT bier van de maand mei en is nu verkrijgbaar bij alle ABT cafés.

Deze Session ale bevat 3,3 procent alcohol. 

ABT bier van de maand: d'Olle Grieze session
Baxbier brouwerij en proeflokaal
Baxbier logo

d'Olle Grieze Session Ale is het ABT bier van de maand mei. Het is een licht bitter biertje van hoge gisting met een moutige licht zoete smaak. Dit bier wordt gebrouwen door Bax Bier, Ieder jaar wordt er ter ere van het Bierfestival in Groningen een speciaal d'Olle Grieze bier gebrouwen door een andere brouwerij. .

Dit biertje is perfect bij een mooie boullion met kabeljouw filet. Ga je hem proeven deze maand?

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier TapperijenDe Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Lees ook

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in speciale ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je D'Olle Grieze Session proeven? Hij is verkrijgbaar bij de ABT cafés.