Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand: Espresso Stout

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT bier van de maand: Espresso Stout

04 februari 2019 om 15:51

Espresso Stout van Brothers in Law Brewing is het ABT bier van de maand februari 2019. Een volle Stout met rijke smaken en een alcoholpercentage van 5.7%.

brothers in law brewing espresso stout abt bier van de maand
brothers in law brewing espresso stout
Brothers In Law Brewing

Espresso Stout speciaalbier

Espresso Stout is een stout bier gebrouwen door Brothers in Law Brewing. Een overheerlijk speciaalbier met een volle body en smaken van espresso, roast en chocolade. Espresso Stout heeft een zeer intense espresso smaak. Het bier is namelijk gebrouwen met Rwandese koffiebonen. Het is een speciaalbier met rijke smaken en een alcoholpercentage van 5,7 procent. 

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier Tapperijen De Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Lees ook

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in alle ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je de Espresso Stout van Brothers in Law graag proeven? Het speciaalbier is de hele maand verkrijgbaar bij de ABT cafés.

Cookie instellingen