Gandy Dancer

ABT bier van de maand: Gandy Dancer

Gandy Dancer van LOC Brewery uit Noord-Brabant is het ABT bier van de maand november. Een Imperial India Pale Ale van hoge gisting met 8,5% alcohol.

06 november 2018 om 10:25


Gandy Dancer

De Gandy Dancer Imperial IPA van LOC Brewery is een mix tussen de populaire NEIPA (New England IPA) en de Westcoast IPA. Benieuwd naar meer verschillende soorten IPA's

Door het besteden van de aandacht aan de moutbasis, de waterbehandeling en de gist van de NEIPA is het gelukt om toch de droge body van een Westcoast IPA te realiseren. De gebruikte hoppen blijven daardoor ook de hoofdrol vervullen. Ga vooral genieten van dit extreem aromatische bier, met een kruidige ondertoon van de Hallertau Blanc.

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier TapperijenDe Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in alle ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je Gandy Dancer van LOC Brewery proeven? Het speciaalbier is de hele maand verkrijgbaar bij de ABT cafés. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Brand Ongefilterd

Brand Ongefilterd: zacht & vol
In deze reclame van Brand Bier staat hun ongefilterde pils centraal: Brand Ongefilterd. Die eerste slok van dit bier is heerlijk zacht en vol, aldus deze commercial. Proost.

Meer reclames van Brand Ongefilterd