Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Loc Brewery | Brouwerij en Brewpub in Tilburg

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Loc Brewery

Loc Brewery is een bierbrouwerij uit Tilburg (Nederland) die is opgericht in 2014. Deze brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment.

Loc brewery header
Lowtide West Coast Hop Lock
Loc brewery logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Loc Brewery

Loc Brewery heeft 2 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Loc Brewery!
 • Lowtide West Coast Hop Lock - Pale Ale - 0,5%

  De West Coast Hop Lock van Lowtide Brewing is een perfect uitgebalanceerde Pale Ale boordevol zware hoparoma's die een subtiele maar blijvende bitterheid geven.

 • LOC Brewery Gandy Dancer - India Pale Ale - 8,5%

  De Gandy Dancer is een bier met veel verschillende aromatische kenmerken. Door Mosaic hop, Citra en Hallertau Blanc krijgt deze Imperial IPA een kruidge/bittere afdronk, maar tegelijkertijd is het ook zeer fruitig.

  Achtergrond informatie

  Op het oude NS terrein achter het Centraal Station is er een geheel nieuw gebied vrijgekomen waar jonge ondernemers de ruimte krijgen om iets moois te ontwikkelen. Zo ontstond er afgelopen oktober plots, LOC Brewery. Een heuse brouwerij gevestigd in een van de oude fabriekshallen van de spoorwegen. Opgezet door vier bierliefhebbers:  Roy Maas, Erwin Schellekens, Daniel Tano en Paul Cools.

  Lees ook

  Vanaf eind november, toen de brouwerij was ingericht werd het eerste bier officieel gebrouwen. De Lord Nelson was een feit.

  Opening Brewpub

  Op 19 januari 2023 werd de LOC Brewery Brewpub officieel geopend. De Brewpub is alle dagen van de week geopend, behalve maandag.

  Loc Brewery in het nieuws

  • LOC Brewery Brewpub in Tilburg

   LOC Brewery uit Tilburg opent Brewpub

   LOC Brewery is in 2014 opgericht en is uitgegroeid tot een gewaardeerde brouwerij in het zuiden. Nu is het tijd voor een volgend hoofdstuk: de opening van een eigen brewpub in Tilburg.

  • Voor Mekaar speciaalbier bij Tilburg University

   Echt Tilburgs bier: brouwen voor mekaar!

   Elf Tilburgse brouwerijen sloegen de handen ineen om een prachtig, écht Tilburgs bier te brouwen. De Tilburgse Ale! Het doel? Geld ophalen voor het goede doel, Stichting Poels.

  • Beer Geeks jubileum

   Beer Geeks brouwen voor Stichting ALS

   Naar aanleiding van zowel het 5 jarig bestaan van de Facebookgroep Beer Geeks als het behalen van 10.000 leden slaan meer dan 30 brouwerijen hun handen ineen om gezamenlijk 1 bier te brouwen waarvan alle opbrengsten naar stichting ALS gaan.

  Cookie instellingen