Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Loc Brewery

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Loc Brewery

Loc Brewery is een bierbrouwerij uit Tilburg (Nederland) die is opgericht in 2014. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Loc brewery header
Gandy Dancer
Gandy Dancer

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Loc Brewery

Loc Brewery heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Loc Brewery!
 • LOC Brewery Gandy Dancer - India Pale Ale - 8,5%

  De Gandy Dancer is een bier met veel verschillende aromatische kenmerken. Door Mosaic hop, Citra en Hallertau Blanc krijgt deze Imperial IPA een kruidge/bittere afdronk, maar tegelijkertijd is het ook zeer fruitig.

  Achtergrond informatie

  Op het oude NS terrein achter het Centraal Station is er een geheel nieuw gebied vrijgekomen waar jonge ondernemers de ruimte krijgen om iets moois te ontwikkelen. Zo ontstond er afgelopen oktober plots, LOC Brewery. Een heuse brouwerij gevestigd in een van de oude fabriekshallen van de spoorwegen. Opgezet door vier bierliefhebbers:  Roy Maas, Erwin Schellekens, Daniel Tano en Paul Cools.

  Lees ook

  Vanaf eind november, toen de brouwerij was ingericht werd het eerste bier officieel gebrouwen. De Lord Nelson was een feit.

  Loc Brewery in het nieuws

  • Voor Mekaar speciaalbier bij Tilburg University

   Echt Tilburgs bier: brouwen voor mekaar!

   Elf Tilburgse brouwerijen sloegen de handen ineen om een prachtig, écht Tilburgs bier te brouwen. De Tilburgse Ale! Het doel? Geld ophalen voor het goede doel, Stichting Poels.

  • Beer Geeks jubileum

   Beer Geeks brouwen voor Stichting ALS

   Naar aanleiding van zowel het 5 jarig bestaan van de Facebookgroep Beer Geeks als het behalen van 10.000 leden slaan meer dan 30 brouwerijen hun handen ineen om gezamenlijk 1 bier te brouwen waarvan alle opbrengsten naar stichting ALS gaan.

  • Gandy Dancer

   ABT bier van de maand: Gandy Dancer

   Gandy Dancer van LOC Brewery uit Noord-Brabant is het ABT bier van de maand november. Een Imperial India Pale Ale van hoge gisting met 8,5% alcohol.