Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand juni: Smash | Brasserie C

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT bier van de maand juni

07 juni 2018 om 14:15

Smash van de brasserie C is het ABT bier van de maand Juni. Het is een soepele pale ale met 6,2 procent alcohol. Smash is speciaalbier gebrouwen in Luik, België.

ABT bier van de maand juni
Smash brasserie c
Brasserie C

Hillbilly speciaalbier

Smash is een Pale Ale met een geur van hop. Dit speciaalbier van de Belgische brasserie C heeft een frisse smaak. Het bier is in mei 2018 uitgebracht en in juni dus al het ABT bier van de maand. 

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier TapperijenDe Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Lees ook

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in speciale ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je Smash van brasserie C proeven? Hij is verkrijgbaar bij de ABT cafés.