Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT Brouwerij van de maand: Gooische Bierbrouwerij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT Brouwerij van de maand: Gooische Bierbrouwerij

08 april 2024 om 14:35

De ABT brouwerij van de maand april 2024 is de Gooische Bierbrouwerij uit Hilversum. Het uitgelichte bier van dit seizoen is het speciaalbier Gooische Lente, een verfrissende Maibock.

Gooische Bierbrouwerij is ABT Brouwerij van de maand april 2024
Gooisch Zwart porterbier
ABT Brouwerij van de maand april 2024: Gooische Bierbrouwerij

Gooische Bierbrouwerij

Gooische Bierbrouwerij is ABT Brouwerij van de maand Elke maand wordt er een brouwerij in het zonnetje gezet door de Alliantie van Biertapperijen. In april 2024 is dat de Gooische Bierbrouwerij.

Op het Hilversummer Marktplein nestelt de Gooische Bierbrouwerij. Drie brouwketels, 12 medewerkers en liefde voor het Gooi hebben sinds 2010 bijzondere bieren voortgebracht. Deze brouwerij vindt het gaaf om knetterlekkere klassieke bieren te maken met lokale haver, rogge of boekweit. Én met een Gooische twist!

Lees ook

In 2023 wist de brouwerij een geweldige prestatie te behalen met één van hun bieren. Gooisch Zwart werd tijdens de Dutch Beer Challenge namelijk uitgeroepen tot het 'Beste bier van Nederland 2023'.

Gooische Lente

In april zijn er verschillende bieren van deze brouwerij uit Hilversum te ontdekken bij de ABT Cafés. Het uitgelichte bier is een bier dat perfect bij het seizoen past, een verfrissende Maibock met naam 'Gooische Lente'.

abt logo

Alliantie van Bier Tapperijen

ABT staat voor Alliantie van Bier Tapperijen en deze zijn door heel Nederland te vinden. Bij een ABT Café weet je zeker dat je lekker, goed en bijzonder bier kan drinken. Ben je op zoek naar een ABT café dan kun je onderstaande kaart raadplegen.

Bij welk ABT Café proef jij deze bieren deze maand? 

Cookie instellingen