Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT Brouwerij van de maand: Kompaan

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT Brouwerij van de maand: Kompaan

09 februari 2024 om 12:25

ABT brouwerij van de maand februari 2024 is Kompaan Bier. Voor de Alliantie van Biertapperijen is er een speciaal bier uitgebracht door de Haagse brouwerij.

Kompaan bier van de maand bij ABT Cafes
Kompaan Bier is brouwerij van de maand februari 2024
Kompaan bier header

Kompaan Bier

Brouwerij van de maand bij ABT Cafes: KOMPAAN Elke maand wordt er een brouwerij in het zonnetje gezet door de Alliantie van Biertapperijen. In februari 2024 is de brouwerij van de maand 'Kompaan Bier'.

Kompaan Dutch Craft Beer Company is een onafhankelijke craft brouwerij uit Den Haag, bekend van bieren als Bondgenoot, Handlanger en Bloedbroeder (die in 2017 werd verkozen tot 'beste bier van Nederland').

Exclusief bier

Lees ook

Speciaal voor de leden van de Alliantie van Biertapperijen heeft Kompaan een eenmalig bier gebrouwen dat op fust is afgevuld. Na het succes van vorig jaar werd het tijd voor het volgende The Rebel Alliance bier: 'Kompaan The Rebel Alliance – Strata Wars III'.

Het is een prachtige Double IPA van 7,5% met aroma’s van tropisch fruit én toetsen van aardbei, mango en passievrucht. Een echte allemansvriend, met een toegankelijke alcoholpercentage en een milde, fruitige bitterheid. Het bier is deze maand exclusief te proeven bij de ABT Cafés. 

abt logo

ABT staat voor Alliantie van Bier Tapperijen en deze zijn door heel Nederland te vinden. Bij een ABT Café weet je zeker dat je lekker, goed en bijzonder bier kan drinken. Ben je op zoek naar een ABT café dan kun je onderstaande kaart raadplegen.

Bij welk ABT café proef jij deze bieren deze maand? 

Cookie instellingen