Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier Adventskalender | Aftellen tot kerst met Beerwulf

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Aftellen tot kerst met de Beerwulf Adventskalender

30 oktober 2019 om 16:31

Bier voor kerstmis is voor de echte bierliefhebber een must. Met dit unieke bierpakket van Beerwulf kun je aftellen tot de kerst met elke dag een lekker bier.

Beerwulf adventskalenber met 24 bieren
Jopen Gin Trinitas Tripel
Beerwulf adventskalenber met 24 bieren

Kerst- & bierfanaat

Beerwulf Adventskalender bierpakket: aftellen tot de kerst Iedereen kent wel een 'echte' kerstfanaat. Een kerstliefhebber van de bovenste plank. Die persoon die zodra de eerste bladeren van de bomen vallen, de kerstversiering uit de opslag haalt, de kerst cd opzet en een tripje naar een Duitse kerstmarkt boekt.

Kortom het grote aftellen tot Kerstmis is ein-de-lijk begonnen! Houdt deze persoon ook nog eens van bier, dan heeft online bierwinkel Beerwulf.com het perfecte aftelgeschenk tot kerst; de Beerwulf Adventskalender met 24 bieren van 24 verschillende brouwers.

Open vanaf 1 december iedere dag een vakje en ontdek de 24 bieren. Dit pakket is natuurlijk ook een leuk geschenk voor de minder heftige kerstfans, die gewoon graag dagelijkse verrast worden in het leven. Wat een feest!

Lees ook

Exclusief Jopen bier

Speciaal voor de Beerwulf Adventskalender heeft de Haarlemse brouwer Jopen een exclusief bier gebrouwen. Gin Trinitas Tripel, de limited edition van Jopen, gelagerd met eikenhouten snippers welke weer in Gin hebben gelegen, gestookt door Jopen zelf. Het resultaat is een stevige tripel met een duidelijke aroma van vanille van de eik, aangevuld met een kruidig aroma van gin. Het zoetige en fruitige basisbier draagt het geheel aan smaken. Een klassieke tripel met een geslaagde twist. Trinitas Tripel van Jopen exclusief in de Beerwulf Adventskalender

Lydian Zoetman, commercieel directeur, van Jopen: "Samenwerken met Beerwulf is te gek. Jopen en Beerwulf vinden elkaar in de liefde voor bier en productbeleving. Speciaal voor de Beerwulf Adventskalender hebben we Jopen Trinitas Tripel op bijzondere wijze verrijkt. We hebben onze Tripel gin én eikenhout infused. Het eikenhout hebben we gedrenkt in Gospel Dutch Dry Gin. Dit zorgt voor vanilletonen uit het eikenhout met volle kruidige gin smaken, zoals tonen van jeneverbes. Een verrassende match tussen gin én bier dus. Aftellen was nog nooit zo leuk!

Adventskalender met bier

De Beerwulf Adventskalender wordt voor €49,95 gratis thuisbezorgd op een adres en een dag naar keuze. Indien gewenst kan je er een persoonlijke boodschap bij doen. Laat het je smaken en alvast fijne feestdagen gewenst.