Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen Gin Trinitas Tripel | Speciaalbier uit Haarlem

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen Gin Trinitas Tripel

Jopen Gin Trinitas Tripel is een Tripel met 9,0% alcohol. Jopen Gin Trinitas Tripel wordt gebrouwen door Jopen Bier in Haarlem.

Jopen Gin Trinitas Tripel
Jopen Gin Trinitas Tripel Logo

Eigenschappen

De Gin Trinitas Tripel is een exclusief bier van de Haarlemse brouwer Jopen. De limited edition van Jopen is speciaal gebrouwen voor de Beerwulf Adventskalender 2019.

Smaak & Omschrijving

Een stevige tripel met een duidelijke aroma van vanille van de eik, aangevuld met een kruidig aroma van gin. Het zoetige en fruitige basisbier draagt het geheel aan smaken. Een klassieke tripel met een geslaagde twist.

De Gin Trinitas Tripel van Jopen is gelagerd op eikenhouten snippers welke weer in Gin hebben gelegen, gestookt door Jopen zelf.

Het laatste nieuws van Jopen Gin Trinitas Tripel

Bekijk meer Jopen Gin Trinitas Tripel nieuws.

Producten van Jopen Gin Trinitas Tripel

Reviews

Nog geen reviews voor Jopen Gin Trinitas Tripel.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Jopen

 • Jopen Adriaan Wit - Wit - 5%

  Jopen Adriaan heeft een zachte smaak met frisse en fruitige tonen van sinaasappel.

 • Jopen Bitterzoet Verlangen - Blond - 6%

  Jopen Bitterzoet Verlangen is een fruitig blond bier. Het bier is volmoutig met fruitige tonen als citrus, meloen en perzik uit de hop. Tonen van dille en dennenhars uit de hopsoorten Sorachi Ace en Chinook en lichtkruidig dankzij het korianderzaad. 

 • Jopen Blue & Black Eyes - Stout - 4%

  Jopen Blue & Black Eyes zal in de smaak vallen bij liefhebbers van Stout bieren. Deze smaakvolle Milk Stout heeft door de Engelse roastmouten aroma's van koffie en bittere chocolade. De toevoeging van blauwe bessen en bramen zorgt voor fruitigheid en een frisse afdronk.

 • Jopen Bokbier - Bock - 6,5%

  Jopen vier granen Bokbier van 6,5% is een seizoensspecialiteit voor de herfst. De hoge gisting zorgt ervoor dat Jopen vier granen Bok een fruitig aroma heeft. De speciale blend van de verschillende bleke en donkere moutsoorten resulteert in een licht moutige smaak en een subtiele gebrandheid. Jopen Bokbier is gebrouwen uit tarwe, gerst, haver en rogge.

 • Jopen Don't tRYE this at home! - Gerstewijn - 12%

  Jopen Don't tRYE this @home!! heeft de smaak van een echte Barley Wine. Waar het hoge percentage alcohol duidelijk te proeven is.

 • Jopen Eenkoorn in de Wei - Blond - 6,5%

  Jopen Eenkoorn in de Wei is een mooi blond bier van 6,5% gebrouwen met diverse granen, fruitige hoppen, eenkoorn en wei (een restproduct van kaasmakerij). De verschillende granen zorgen voor een complexe moutsmaak en de toevoeging van wei geeft een frisse toets aan het bier. De frisse smaak wordt gecombineerd met aroma's van citrus.

Zie meer merken van Jopen

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl