Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Alfa Bier helpt horecaondernemingen | Coronacrisis

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Alfa Bier helpt de horecaonderneming!

07 april 2020 om 12:26

Tijdens de coronacrisis is de hulp hard nodig voor de horeca om overeind te kunnen blijven en de Alfa Brouwerij ondersteunt hen daarin.

Alfa Bier helpt de Horecaondernemers
Alfa Limburgse familiebrouwerij logo
5 flesjes bier van Alfa

Alfa Bier helpt horecaonderneming

Alfa Bier verwacht dat een groot deel van de horeca in Nederland dit jaar failliet zal gaan. Toen begin 2020 de WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) werd ingevoerd vreesde de onafhankelijke familiebrouwerij al problemen voor hun relaties. Steeds meer horecaondernemingen over te gaan naar hun faillissement 

Wat doet Alfa Bier?

Alfa Bier heeft de afgelopen jaren een sterke groei gerealiseerd in het Alfa Biermerken horecakanaal. Als onafhankelijke familiebrouwerij gaan ze te werk zonder contracten, verplichtingen en andere dwingende afspraken. Dit doen ze met succes, ze zijn dankbaar dat er in veel horecazaken wordt gewerkt met hun productaanbod.

Lees ook

Achter de schermen doen ze hard hun best om deze relaties de juiste steun te geven. Zo worden hun tankbier klanten gebeld en is er een oplossing in werking gezet om de voorraad fusten bij de klanten kosteloos om te ruilen wanneer de horeca weer open mag. Maatregelen zoals het uitstellen van betalingen of leningen met hoge rentetarieven heeft de brouwerij niet. Ze zien hun afnemers dan ook als partners en niet als klanten.

Alfa Bier 150 jaar 

De Limburgse familiebrouwerij viert dit jaar hun 150-jarig bestaan. Hiervoor hadden ze verschillende acties bedacht om dit te vieren! "Het 150-jarig bestaan heeft nu niet de prioriteit, samen door deze tijd heen komen en er sterker uit komen, dat is Alfa Bier ten voeten uit voor de komende 150 jaar" , aldus de familie Meens. 

Cookie instellingen