Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Alfa Bier helpt de toppers in de horeca

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Alfa Bier helpt de toppers in de horeca

06 juli 2021 om 12:20

Alfa Bier uit Schinnen investeert in een actie om de horecaondernemer écht te helpen. Zij zorgen dat de winstmarge van de ondernemers een flinke boost krijgt. 

Alfa bier van de tap
Alfa Super Dortmunder
Alfa  Brouwerij

Alfa Bier en horeca

Als 151-jarige familiebrouwerij heeft Alfa Bier samenwerken en synergie hoog in het vaandel staan. Het is voor de brouwerij dan ook belangrijk om horecaondernemers niet enkel met woorden te ondersteunen, maar juist met daden. Daarom heeft Alfa Bier dan ook besloten geen geld te investeren in dure marketingcampagnes en grote reclamestunts. Wat doet de brouwerij dan wel? Dit geld in de horecabranche investeren, middels een actie om de horecaondernemer écht te helpen.  

Lees ook

Winstmarge verhogen

Hoe kun je het beste een ondernemer steunen die tijdenlang zijn zaak gesloten heeft moeten houden? Door de winstmarge een extreme boost te geven!

Alfa Bier horeca actie Deze zomer heeft Alfa Bier daarom een diepe kortingsactie voor de totale horecasector, zodat zij extra marges kunnen genereren. Het is niet zomaar een kortingsactie, alle Alfa Bier fusten worden immers tegen 2=1 verstrekt. Zodoende kunnen de horecaondernemers deze zomer hun winsten verdubbelen op de Alfa bieren om zo hun financiële positie te versterken.

Belangrijk om te benoemen is dat de aangesloten (dranken-)groothandels ook een onmisbare bijdrage leveren aan deze actie. Zonder dit landelijk netwerk kan anders natuurlijk niet iedere horecazaak geholpen worden aan de fusten Edel Pils en Krachtig Dort (Blond Bier). Zo helpt iedereen tezamen om de continuïteit van de totale horecasector te waarborgen. Alleen samen staan we sterk! Bezoek de website van Alfa Bier voor meer informatie. 

Cookie instellingen