Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Alfa Edel Pils is het beste pils van Nederland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Alfa Edel Pils is het beste pils van Nederland

31 augustus 2021 om 10:29

Alfa Edel Pils is opnieuw in de prijzen gevallen. Nadat het pils afgelopen jaar tot 'Beste pils ter wereld' werd gekroond is het nu ook als Nederlands beste pils uit de bus gekomen bij de World Beer Awards.

Alfa Pils beste pils van Nederland
Alfa Edel Pils
Alfa  Brouwerij

Lees ook

Prijzen voor Alfa Edel Pils

Alfa Edel Pils is nederlands beste pils bij World Beer Awards 2021 Afgelopen jaar heeft Alfa Bier diverse prijzen gewonnen bij zowel de London Beer Competition ('Beste Pils ter Wereld') als de European Beer Challenge. Daar is nu de bekroning van de World Beer Awards bijgekomen. De onafhankelijke jury heeft het Alfa Edel Pils als ''Country Winner' uitgeroepen tot Beste Pils van Nederland in de categorie ''Lager Classic Pils''.

Beste pils

Om die reden is Alfa Bier dus niet alleen wereldkampioen, maar ook nationaal kampioen. Verschillende competities, verschillende prijzen, maar keer op keer uitgeroepen tot het Beste Pils door verschillende gerenommeerde bierwedstrijden. Die competities bewijzen keer op keer wat er op de brouwerij al langer geroepen wordt; Alfa Bier is het meest kwalitatieve en lekkerste pils. Het is de passie, het ambacht en het vakmanschap die Alfa Edel Pils maken tot het ‘Beste Pils van Nederland’, maar ook het ‘Beste Pils ter Wereld’.  

Op de brouwerij wordt met gepaste trots gekeken naar de gewonnen prijzen, maar ook hard doorgewerkt om in 2022 wederom als hoogste te eindigen, en zo onze herkenbare smaak voor de consument te waarborgen.