Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Anderhalve Meter Bierproeverij | Steun lokale brouwerij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Anderhalve Meter Bierproeverij

08 april 2020 om 16:40

Berging Brouwerij uit Purmerend introduceert: Anderhalve Meter Bierproeverij! Houd je aan de regels, houd anderhalve meter afstand! Ook tijdens een bierproeverij met lokale bieren.

1.5 meter
Berging Brouwerij logo
Berging Brouwerij

Steun Berging Brouwerij 

Veel brouwerijen hebben het zwaar tijdens de coronacrisis, hier ontstaan wel de meest creatieve ideeën uit. Zo introduceert Berging Brouwerij uit Purmerend de 'Anderhalve Meter Bierproeverij Bak'! Zo houd je je aan de regels en houd je anderhalve meter afstand van je biermaatje. 

Eén van de grootste uitdagingen

Wat voor velen begon als een passie voor speciaalbier en/of het brouwen hiervan is voor ondernemers van een microbrouwerij momenteel één van de grootste uitdagingen om te blijven bestaan. Door het wegvallen van de horeca is een aanzienlijk deel aan omzet verdampt en voelen zeker de microbrouwerijen met eigen ketels de pijn. berging

De creativiteit die ondernemers normaal altijd stoppen in het ontwikkelen van mooie recepten, stoppen ze nu in het bedenken van nieuwe initiatieven. Denkend aan de Drive Throughs, Home Deliveries, virtuele rondleidingen, 'steun lokaal initiatieven' en ga zo maar door.

Ook de Berging brouwerij wilde hierin actie ondernemen. Toevallig zat er in hun netwerk een meubelmaker en die was bereid om de brouwerij hierbij te ondersteunen. Zo was het ontwerp en de eerste 1,5 Meter snel geboren!

Tastbare herinnering 

Het idee is meer dan alleen een bierbak die ervoor zorgt dat er 1.5 meter tussen jou en je proefmaatje zit. Volgens de brouwerij is het een tastbare bierbak die thuis de herinnering moet opwekken dat, als hij leeg is, het tijd wordt om weer een lokale brouwerij te steunen. 

Lees ook

"Deze tastbare herinnering is nodig, want ik geloof dat dit nog wel even gaat duren. En hoewel we enorm gesteund worden door de lokale markt, hoop ik dat we dit de hele crisis kunnen blijven volhouden." aldus Sjors Last, brouwer bij Berging Brouwerij. De Anderhalve meter bierproeverij bak kost €39,95. Wil jij Berging brouwerij deze zware periode door helpen?

Support Local

Zo gebruik je deze unieke anderhalve meter bier: 

1. Bestel je anderhalve meter bier bak ( gevuld of leeg )
2. Bestel lokaal speciaalbier
3. Plaats de anderhalve meter tussen jou en je proefmaatje
4. Vul iedere kant met 6 gelijke bieren in dezelfde volgorde
5. Geniet op gepaste afstand van de heerlijke bieren.

Speltips 

  • Nummer de gaten van beide uiterste kanten van 1 t/m 6, pak een dobbelsteen en kijk wie als eerste zijn proeverij kan afronden. ( Dit zou natuurlijk ook met een ander drankje gedaan kunnen worden ).

  • Zet een schot in het midden en start je eigen ‘MASTERMIND’ speciaalbier uitvoering.

  • Steek hem door de schutting, dan kan je samen met de buren genieten van een proeverij op gepaste afstand.

Cookie instellingen