Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria 8.6 ook in horeca verkrijgbaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria 8.6 ook in horeca verkrijgbaar

13 januari 2015 om 09:10

Bierbrouwer Bavaria maakt een volgende stap met haar merk 8.6. Het speciaalbier is vanaf heden naast in supermarkten en slijterijen, ook in de horeca verkrijgbaar.

Bavaria 8.6 ook in horeca verkrijgbaar
Bavaria logo
Bavaria brouwerij

Bavaria 8.6 speciaalbieren

Bavaria 8.6 kent een range van krachtige speciaalbieren met een alcoholpercentage variërend van 6,5% tot 10,5%. Bavaria 8.6 is in 1986 gelanceerd in Frankrijk en inmiddels al jaren verkrijgbaar in Nederland.

Speciaalbier steeds populairder

Speciaalbier wint de laatste jaren aan populariteit, het is één van de snelst groeiende segmenten in de biermarkt. Bovendien geven steeds meer liefhebbers van speciaalbier de voorkeur aan bier in blik. Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: “Het is mooi om te zien dat 8.6 nog steeds een sterke groei doormaakt op de Nederlandse markt. We nemen de horecaondernemer graag mee in deze ontwikkeling. De combinatie van de trend in blik en de groei die het merk doormaakt, geeft de ondernemer de kans om haar gasten een verrassend en uniek assortiment te bieden. Met verschillende gewaagde varianten kan iedereen van een 8.6 genieten! Naast 8.6 in blik, komen we ook met een sharing-bottle voor 8.6 Original. Want wat is er nou mooier dan het delen van een goed speciaalbier?”.

Lees ook

Lancering speciaalbier in horeca

Vanaf heden zijn de verschillende varianten 8.6 in 50 centiliter blik verkrijgbaar in de horeca. 8.6 Red, Black en Absinthe zullen exclusief in de horeca te verkrijgen zijn. De lancering van het speciaalbier in de horeca wordt afgetrapt tijdens de Horecava die van 12 tot en met 15 januari plaatsvindt in de RAI Amsterdam.

Cookie instellingen