Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria Dutch Dress bijna nergens meer te krijgen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria Dutch Dress bijna nergens meer te krijgen

08 juni 2010 om 11:53

De Bavaria Dutch Dress van Supertrash wordt sinds 26 april voor 9,99 euro verkocht in de supermarkt bij acht blikjes Bavaria. Maar vanwege de populariteit is het jurkje bijna nergens meer te krijgen, zelfs niet in de webshop van Bavaria.

Bavaria Dutch Dress bijna nergens meer te krijgen
Bavaria header
Bavaria logo

Het oranje jurkje dat Bavaria voor het WK liet ontwerpen door SuperTrash is een groot succes. De jurkjes zijn niet aan te slepen. Bavaria heeft zelfs twee keer een extra voorraad laten produceren om aan de vraag te voldoen!

Lees ook

Ook in de webshop van Bavaria is de oranje one-size-fits-all-dress uitverkocht. Bavaria had in eerste instantie 100.000 jurkjes laten maken. Er ontstond echter een run op het item. Er zijn inmiddels al 160.000 jurkjes verkocht en Bavaria heeft opnieuw 40.000 jurkjes laten produceren. Op Marktplaats staan honderden advertenties waar het jurkje wordt aangeboden. En niet voor een paar euro, maar de prijzen die worden gevraagd gaan van 10 tot zelfs 30 euro.

Volgende week liggen er als het goed is 40.000 nieuwe DutchDress jurkjes in de winkels. Maar die zijn waarschijnlijk, vooral als Nederland maandag tegen Denemarken wint, heel snel uitverkocht. Wees er dus snel bij...