Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Carnavalshelden | Sjef Carnaval | nominatie | Bavaria

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria eert Carnavalshelden

28 februari 2019 om 14:23

Na een oproep van Bavaria zijn er honderden Carnavalshelden genomineerd voor eretitel ‘Sjef Carnaval’ na oproep Bavaria. Er zijn binnen vier weken ruim 600 nominaties binnengekomen. 

Bavaria eert Sjefkes Carnaval
Bavaria logo
Bavaria brouwerij

Carnaval

Carnaval vierend Nederland heeft massaal gehoor gegeven aan de oproep van Bavaria om op www.samensjeffenwecarnaval.nl hun carnavalshelden voor de eretitel ‘Sjef Carnaval’ te nomineren.

Zo! CarnavalIn de vier weken na de aftrap van #Samensjeffenwecarnaval zijn meer dan 600 nominaties ingezonden. De bierbrouwer heeft gisteren 75 mensen gehuldigd bij de brouwerij in Lieshout. Hun bijzondere verhalen sprongen het meest in het oog en zij dragen nu de titel ‘Sjef Carnaval 2019’.

De Brabantse bierbrouwer wil met de verbroederende campagne een eerbetoon brengen aan alle vaak onzichtbare carnavalshelden die van Carnaval een groots feest maken. Carnaval wordt namelijk pas echt mogelijk gemaakt door alle mensen die zich ieder jaar met hart en ziel inzetten voor het feest der feesten. 

Bavaria eert Sjefkes Carnaval

Met de campagne #SamenSjeffenWeCarnaval wil Bavaria Carnaval vierend Nederland bewustmaken van de belangrijke rol die vele onzichtbare helden spelen om van Carnaval elk jaar weer een fantastisch feest te maken.

We zijn overdonderd door het grote aantal nominaties naar aanleiding van onze oproep. Het is hartverwarmend om te zien dat zo veel mensen allemaal wel iemand kennen die zich elk jaar weer met hart en ziel en vaak achter de schermen inzet”, vertelt Florent Renders, marketing manager Bavaria. “Of het nu gaat om de Sjef Pekske, Sjef Kok, Sjef Chauffeur of Sjef Toeterdokter. Al deze mensen leveren een belangrijke bijdrage en verdienen de waardering van alle carnavalsvierders.”

Samen sjeffen we Carnaval: Bavaria

"Ik was heel verrast toen bleek dat mijn zus me voor Sjef Carnaval had genomineerd. Ik zet me al zeker twintig jaar in om van Carnaval een geweldig feest voor iedereen te maken, want het is het mooiste feest dat er is. Ik draag bij carnavalsvereniging De Kluppels in Mierlo-Hout graag mijn steentje bij aan dit feest van iedereen', vertelt John Peeters uit Eindhoven. “Ik voel me erg vereerd dat ik de titel Sjef Carnaval mag dragen en het was fantastisch om vandaag met zo veel andere Sjefkes bij elkaar te zijn!”

Snel gesjeft

De massale reacties op de oproep van Bavaria laten zien dat Carnaval een echt volksfeest is dat verbroedert en verbindt. Florent Renders: “De honderden reacties bewijzen ook dit jaar weer dat dit feest breed wordt gedragen. Alle genomineerden verdienen in onze ogen de eretitel Sjef Carnaval en daarom kon iedereen een Sjef Carnaval pinneke ontvangen. We willen vooral laten zien dat iedereen die een bijzondere bijdrage levert aan Carnaval een Sjef is.”

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties