Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria introduceert carnavalsverzekering

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria introduceert carnavalsverzekering voor gegarandeerd carnaval

11 november 2021 om 11:51

Bavaria heeft een carnavalsverzekering gelanceerd voor alle ongeruste carnavalsvierders. De Brabantse bierbrouwer stelt hen gerust met deze verzekering, want carnaval, dat moet gevierd worden!

Bavaria carnavalsverzekering
Van der Doelen belt om carnaval te redden
Verschillende Bavaria bieren en radlers

Bavaria carnavalsverzekering

Dit jaar werd de grootste nachtmerrie van elke carnavalsvierder werkelijkheid; carnaval werd afgelast wegens COVID-19. Om te voorkomen dat carnavalsvierders nóg een jaar zonder carnaval moeten, introduceert Bavaria vandaag de eerste carnavalsverzekering. Met de verzekering ben je gegarandeerd van het carnavalsfeest, want Bavaria weet als geen ander: dat moet gevierd worden!

Als Brabantse bierbrouwer weet Bavaria hoe belangrijk carnaval voor de Brabanders is. Nu de COVID-19 maatregelen wederom zijn aangescherpt en 11/11 op meerdere plekken is afgelast, wil de brouwer een zekerheid inbouwen voor carnavalsvierders. Het is algemeen bekend dat Nederlanders zich graag goed verzekeren, dus een carnavalsverzekering afsluiten is zeker op zijn plaats. Mocht het dan onverhoopt misgaan, dan is het mooiste feest van het jaar in ieder geval gedekt. 

Lees ook

Carnavalsfeest gaat sowieso door

De waarde van carnaval laat zich lastig uitdrukken in een financiële vergoeding of dekking. Daarom doet Bavaria middels de carnavalsverzekering de plechtige belofte om het carnavalsfeest in te halen op het moment dat het wel kan. In welke vorm en wanneer dit feest zal plaatsvinden wordt bepaald aan de hand van de op dat moment geldende regels. De verzekerde betaalt in ieder geval geen premie en de vergoeding (lees: het carnavalsfeest) wordt, zoals van Bavaria mag worden verwacht, gezellig.

Björn van der Doelen belt verzekeraars voor carnaval Op de lancering van de carnavalsverzekering werd gisteren al ingespeeld door oud-profvoetballer, zanger en acteur Björn van der Doelen. Hij deelde op zijn eigen socialemediakanalen een video waarin hij op zoek gaat naar een verzekering die carnaval dekt. Dit bleek nog niet aan de orde te zijn, tot vandaag…

Florent Renders, marketing manager bij Swinkels Family Brewers: “Als Brabanders in hart en nieren kunnen we het niet laten gebeuren dat carnavalsvierders nóg een jaar moeten wachten om het mooiste feest van het jaar te kunnen vieren. We voelen ons ervoor verantwoordelijk dat carnaval doorgaat, hoe dan ook. Want carnaval verbindt. Met deze verzekering bieden we daarom garantie op het carnavalsfeest. Hoe dit feest er precies uit zal zien en wanneer het plaats zal vinden, hangt af van de regels die op dat moment gelden: wie weet staan we hartje zomer wel samen te hossen? Al hopen we natuurlijk dat onze verzekering uiteindelijk helemaal niet nodig is en we gewoon eind februari samen in de kroeg kunnen staan.”

Bavaria’s carnavalsverzekering is gratis en vanaf vandaag af te sluiten op: www.bavaria.nl/carnaval. Alle informatie over de verzekering kun je er vinden.

Cookie instellingen