Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria introduceert nieuwe Radler variant - Radler Appel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria introduceert Radler Appel

26 februari 2015 om 12:01

Bavaria introduceert deze week een nieuwe radler: Bavaria 0.0% Radler Appel en Bavaria 2.0% Radler Appel. Hiermee voegt Bavaria een nieuw alternatief toe aan de radler succesreeks.

Bavaria komt met Radler Appel
Bavaria 0.0% Radler appel
Bavaria logo

Lemon, Grapefruit en Appel

Na de twee Radler varianten Radler Lemon en Radler Grapefruit, komt bierbrouwer Bavaria nu met de Radler Appel. Er is tevens een alcoholvrije variant verkrijgbaar, de Bavaria 0.0% Appel. De radler is een mix van (alcoholvrij) bier gecombineerd met appellimonade. Zowel de gewone radler als de alcoholvrije variant is gebrouwen volgens een uniek recept met natuurlijk mineraalwater uit eigen bron.

Lees ook

Radler is populair

Onderzoek wijst uit dat in ruim 23% van de Nederlandse huishoudens momenteel radler gekocht wordt. In 26% van de huishoudens drinkt men alcoholvrij bier. “Wereldwijd is appel al een verfrissende , populaire smaak die voor een breed publiek toegankelijk is. In het buitenland wordt de smaak appel, naast citroen, het meest gecombineerd met licht alcoholische en alcoholvrije bieren. Dit was voor ons de reden om de consument in Nederland hiermee te verrassen,’’ aldus Peer Swinkels, directielid van Bavaria.

Radler Appel kopen?

De twee nieuwe varianten zijn vanaf 16 maart 2015 verkrijgbaar in de supermarkt. Beide varianten kun je kopen in een sixpack blikjes van 33 cl of een sixpack flesjes van 30 cl.

Cookie instellingen