Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria sponsor van Champ Cars in Assen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria sponsor van Champ Cars in Assen

17 juli 2007 om 10:53

Bavaria heeft zich als naamgever verbonden aan de Champ Car-race die op 2 september op het circuit van Assen wordt verreden. Dat heeft de bierbrouwer afgelopen donderdag bekendgemaakt.

Bavaria sponsor van Champ Cars in Assen
Bavaria header
Bavaria logo

Afgelopen donderdag is tijdens een persconferentie in de Bavaria fabriek in Lieshout Bavaria officieel bevestigd als titelsponsor van de Dutch Champ Car Grand Prix. Dit evenement zal vanaf nu door het leven gaan als de Bavaria Champ Car Grand Prix Powered by Audi, Gant & Hertz. Het Nederlandse biermerk hoopt zich door deze sponsoring neer te zetten als stoer, mannelijk, innovatief en avontuurlijk merk.

Naast dat het merk titelsponsor van het evenement is, zal Bavaria de eerste Nederlandse race ook ondersteunen op promotioneel gebied. Zo zal er reclame voor de Bavaria Champ Car Grand Prix komen te staan op de Bavaria flesjes, kratten, in horeca (bierviltjes) en op vrachtwagens, waardoor het merk enkele weken lang volledig in het teken van Champ Car staat. Daarnaast zal Bavaria ook een prijsvraag organiseren, met als hoofdprijs dat de prijswinnaar enkele rondjes met Robert Doornbos over het circuit van Assen mee mag rijden. De Champ Car Race wordt gereden op zondag 2 september en tickets voor dit geweldige evenement zijn al voor 45 Euro te koop via de onlineticketshop.nl.

Lees ook



Wat een baan! Rond het middaguur even een interview geven en ondertussen lekker een biertje drinken. En natuurlijk naar de promotiedames gluren...

De Champ Car Race wordt gereden op zondag 2 september en tickets voor dit geweldige evenement zijn al voor 45 Euro te koop via de onlineticketshop.nl.

Cookie instellingen