Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

BeerButler gaat internationaal

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

BeerButler gaat internationaal

23 november 2016 om 11:00

Met een vernieuwd concept gaat Beerbutler internationaal met ambachtelijke bier pakketten voor de Europese bier liefhebber. 

BeerButler gaat internationaal

Beerbutler gaat voor zijn klanten (particulieren en bedrijven) in binnen -en buitenland op zoek naar de beste Craft brouwerijen ter wereld. Ieder kwartaal worden er 20 unieke bieren geselecteerd die aan huis of in een DPD afhaalpunt geleverd worden. Na 1 jaar ervaring hebben de initiatiefnemers besloten om de Beerbutler formule aan te passen aan de snel veranderende bierwereld. Internationaal, exclusiviteit, ecologie en sociaal verantwoord ondernemen staan hierbij centraal. 

Bier pakketten voor Europese markt

Binnen dit vernieuwde concept zal Beerbutler vier maal per jaar pakketten met 20 exclusieve, onbekende bieren leveren en dit in de gehele EU. Vanaf vandaag zal er bij de samenstelling van de pakketten nog meer gefocust worden op bieren afkomstig van de meest vooraanstaande ambachtelijke brouwerijen van over de hele wereld. Hierbij gaat de aandacht vooral naar ‘limited editions’, ongekende pareltjes uit de vier windstreken.  Beerbutler

Samenstelling bier pakketten

In elk pakket zit nu ook een analyse van één van de bieren, opgesteld door bekend bier kenner Kurt Gunst. Het bier wordt als het ware van kop tot teen uitgelicht: van mogelijke smaakcombinaties waaronder de manier waarop onze zintuigen worden geprikkeld.

Lees ook

“Door de aanpassing in frequentie en samenstelling, wordt het Beerbutler aanbod niet alleen internationaler en specialer, maar verminderen we ook onze ecologische voetafdruk. Er komen 4 i.p.v. 12 pakketten per jaar waardoor we minder verpakking produceren en minder nood aan transport hebben”, zegt Steven Henderickx, medeoprichter van Beerbutler.

Werknemers Beerbutler

“Voor de samenstelling van de pakketten is er besloten om vanuit onze sociale houding, hiervoor een samenwerking aan te gaan met beschutte werkplaats WEBO”. Hierbij krijgen personen met een arbeidshandicap een kans op zinvolle arbeid.  Beerbutler heeft met deze aanpassingen de basis gelegd voor internationale groei in een kader van ecologisch en sociaal engagement met lokale verankering. 

Abonneren kan voor 4 boxen (1 jaar) maar individuele boxen en originele cadeaubonnen zijn eveneens mogelijk. 

Cookie instellingen