Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

BeerTender fusten gaan verdwijnen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

BeerTender fusten gaan verdwijnen

16 december 2016 om 09:16

BeerTender fusten worden binnenkort niet meer aangevuld in de winkel. De vraag naar BeerTender fusten is dusdanig afgenomen dat er voor is gekozen om ze niet meer uit te leveren.

Biertender fusten gaan verdwijnen
Logo Heineken brouwerij
Affligem Blond

Beertender met Heineken pils* Wil je weten hoe je de Beertender toch nog kunt gebruiken? Lees dan dit blog: De Beertender is nog bruikbaar *

Krups is sinds oktober 2012 gestopt met het produceren van de BeerTender. Sinds die tijd is de vraag naar de BeerTender fusten zo sterk afgenomen dat ervoor is gekozen om de fusten niet meer uit te leveren. De Beertender fusten zijn verkrijgbaar zolang de winkelvoorraad strekt.

THE SUB

Er wordt wel een alternatief geboden voor een thuistap. BeerTender gebruikers krijgen nu €75,- korting op de nieuwe thuistap van Heineken: THE SUB.

Geregistreerde BeerTender gebruikers krijgen een persoonlijke kortingscode toegestuurd, waardoor ze THE SUB al vanaf €74,- in huis kunnen hebben. Bezoek de website over THE SUB voor meer informatie.

THE SUB Kerstactie

Heb je geen persoonlijke kortingscode ontvangen, maar wil je toch zo'n thuistap? Maak gebruik van THE SUB kerstactie en krijg ook €75,- korting op deze thuistap inclusief acht Torps. Deze actie was geldig tot 28 mei 2017.

Heineken THE SUB kerstactie inclusief 4 Heineken Torps en 4 Affligem Torps vanaf  €129,-

80 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Si hoev (gast) op 30-08-2019 om 23:02:12

Hoe kan ik nog gebruik maken van deze actie?Vriendelijke groet Silvia

BEREND (gast) op 21-12-2018 om 17:21:53

Ook is daar betaling middels overschrijving mogelijk

BEREND (gast) op 21-12-2018 om 17:18:42

@Cvanzadelhoff

Voor de beertendertubes kijken op ebay.
Voor Heinekenvaatje (5 liter) www.ah.nl of www.jumbo.nl
Voor andere biersoorten voor de beertender zoals desperados, affligem, etc. etc. Kun je terecht op de Franse www.biere-discount.com.

Je kunt daar betalen met PayPal.

Cvanzadelhoff (gast) op 15-12-2018 om 12:39:33

Gebleken is dat je bij amazon een kreditkaart nodig hebt dat heeft niet iedereen graag alternatief

BEREND (gast) op 28-10-2018 om 14:32:36

@ Ronne, beertender wordt ook nog wel eens verward met de perfect draft. Beertender is van Krups en de perfect draft van Philips. Als je het apparaat onlangs gekregen hebt zou het raar zijn als je de beertender van Krups gekregen hebt. Deze wordt namelijk al een paar jaar niet meer gemaakt. Philips wordt nog altijd gemaakt. De vaatjes van de perfect draft zijn dan ook anders als de vaatjes van de beertender. Dat zou vaatjes kun je bij de sommige filialen van de Jumbo in de schappen vinden. Mochten zij die niet standaard in hun assortiment hebben kun je ze online van de jumbo bestellen en dan afhalen bij een filiaal in de buurt of in sommige gevallen op je huisadres. De merken die de jumbo verkoopt zijn Hertog Jan en Jupiler. Ook is er de site hopt (www.hopt.nl). Daar kun je diverse soorten bestellen zoals de bovenvermelde, maar ook hoegaarden wit en rosé en nog VEEL meer soorten.
Dus eerst checken of je een Beertender (Krups) of Perfect Draft (philips) hebt. Voor de perfect draft verwijs ik naar eerder door mij geplaatste reacties. Succes

Zie meer reacties

Zie minder reacties