BeerTender fusten gaan verdwijnen

Biertender fusten gaan verdwijnen

16 december 2016 om 09:16
Bierproducten

BeerTender fusten worden binnenkort niet meer aangevuld in de winkel.

De vraag naar BeerTender fusten is dusdanig afgenomen dat er voor is gekozen om ze niet meer uit te leveren.

Beertender met Heineken pils​Krups is sinds oktober 2012 gestopt met het produceren van de BeerTender. Sinds die tijd is de vraag naar de BeerTender fusten zo sterk afgenomen dat ervoor is gekozen om de fusten niet meer uit te leveren. De Beertender fusten zijn verkrijgbaar zolang de winkelvoorraad strekt.

THE SUB

Er wordt wel een alternatief geboden voor een thuistap. BeerTender gebruikers krijgen nu €75,- korting op de nieuwe thuistap van Heineken: THE SUB.

Geregistreerde BeerTender gebruikers krijgen een persoonlijke kortingscode toegestuurd, waardoor ze THE SUB al vanaf €74,- in huis kunnen hebben. Bezoek de website over THE SUB voor meer informatie.

THE SUB Kerstactie

Heb je geen persoonlijke kortingscode ontvangen, maar wil je toch zo'n thuistap? Maak gebruik van THE SUB kerstactie en krijg ook €75,- korting op deze thuistap inclusief acht Torps.

Heineken THE SUB kerstactie inclusief 4 Heineken Torps en 4 Affligem Torps vanaf  €129,-

2 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Isa (gast) op 17-12-2016 om 12:27:00

Jammer dat de beertender weggaat. Ergens snap ik het wel, het is meer een hebben ding op een gegeven moment. Echt veel werden de beertender fustjes niet meer verkocht.

F. Heineken (gast) op 16-12-2016 om 12:29:17

Ik heb Heineken al een mailtje gestuurd dat dat zo ongelofelijk slecht is van Heineken ! Ik heb als thuistapliefhebber zowel meerdere Beertenders als ook de Sub en behalve de vormgeving en misschien het iets mindere energieverbruik heeft de Sub alleen maar nadelen: slechts 2 liter inhoud ipv 4 liter, niet temperatuur zelf te regelen zoals de B95, kan de torp niet tusentijds wisselen en deze in de koelkast leggen !, je kan niet zien wat voor merk bier erin zit, en het tapgevoel van de tapknop is veel minder.. De smaak van de heineken op de Bettender is ook zachter dan de Sub, deze komt in de buurt van het tapvat 😕.. Hiernaast De Sub vaatjes duurder en niet in de winkel te verkrijgen. Alle Beertender eigenaren dus aub mailtje naar Heineken sturen.

Reclame van Heineken

The Entrance
Geen gillende vrouwen en mannen. Maar wat wel?

Meer reclames van Heineken

Laatste reacties