Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

BeerTender fusten gaan verdwijnen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

BeerTender fusten gaan verdwijnen

16 december 2016 om 09:16

BeerTender fusten worden binnenkort niet meer aangevuld in de winkel. De vraag naar BeerTender fusten is dusdanig afgenomen dat er voor is gekozen om ze niet meer uit te leveren.

Biertender fusten gaan verdwijnen
Heineken Pilsener flesje
Logo Heineken brouwerij

Beertender met Heineken pils* Wil je weten hoe je de Beertender toch nog kunt gebruiken? Lees dan dit blog: De Beertender is nog bruikbaar *

Krups is sinds oktober 2012 gestopt met het produceren van de BeerTender. Sinds die tijd is de vraag naar de BeerTender fusten zo sterk afgenomen dat ervoor is gekozen om de fusten niet meer uit te leveren. De Beertender fusten zijn verkrijgbaar zolang de winkelvoorraad strekt.

THE SUB

Er wordt wel een alternatief geboden voor een thuistap. BeerTender gebruikers krijgen nu €75,- korting op de nieuwe thuistap van Heineken: THE SUB.

Geregistreerde BeerTender gebruikers krijgen een persoonlijke kortingscode toegestuurd, waardoor ze THE SUB al vanaf €74,- in huis kunnen hebben. Bezoek de website over THE SUB voor meer informatie.

THE SUB Kerstactie

Heb je geen persoonlijke kortingscode ontvangen, maar wil je toch zo'n thuistap? Maak gebruik van THE SUB kerstactie en krijg ook €75,- korting op deze thuistap inclusief acht Torps. Deze actie was geldig tot 28 mei 2017.

Heineken THE SUB kerstactie inclusief 4 Heineken Torps en 4 Affligem Torps vanaf  €129,-

81 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Ed (gast) op 29-11-2019 om 20:48:31

Ik heb vlak na de introductie van de beertender deze aangeschaft. Elke jaar een paar keer gebruikt, m.n. als mijn hele gezin tijdens de kerstdagen bij mij is. Een aantal vaatjes en veel genot, gezelligheid en plezier. De afgelopen 2 jaar door omstandigheden niet gebruikt en nu de onaangename verrassing dat deze niet meer te gebruiken is. Eigenlijk is dit een actie om de consument weer op kosten te jagen, de markt weer met iets anders overspoelen. Ben dus boos. Erg boos.

Si hoev (gast) op 30-08-2019 om 23:02:12

Hoe kan ik nog gebruik maken van deze actie?Vriendelijke groet Silvia

BEREND (gast) op 21-12-2018 om 17:21:53

Ook is daar betaling middels overschrijving mogelijk

BEREND (gast) op 21-12-2018 om 17:18:42

@Cvanzadelhoff Voor de beertendertubes kijken op ebay. Voor Heinekenvaatje (5 liter) www.ah.nl of www.jumbo.nl Voor andere biersoorten voor de beertender zoals desperados, affligem, etc. etc. Kun je terecht op de Franse www.biere-discount.com. Je kunt daar betalen met PayPal.

Cvanzadelhoff (gast) op 15-12-2018 om 12:39:33

Gebleken is dat je bij amazon een kreditkaart nodig hebt dat heeft niet iedereen graag alternatief

Zie meer reacties

Zie minder reacties